Galen livesändning

Halloj vänner!

Sitter i soffan med Majlis vid fötterna. Som vanligt. Det är liksom där hon hänger om jag sitter still. Hos mami.

Idag var ju Carola hemma hos mig och fikade. Så kul med de här tjejerna alltså. Idag sa vi faktiskt att vi skulle ta tag och göra ett event ihop. Det kan väl bli hur kul som helst tänker vi? Vi har skoj ihop vi tre och tror att vi skulle kunna göra något riktigt bra ihop!

Jag svängde ihop en liten go’sak åt oss som jag tänkte du skulle få recept på imorgon. Det blev väldigt gott! Vi fikade och kacklade ikapp om allt innan vi satte igång med att sända live på deras gemensamma Instagram.

Fina tjejerna! Jag fick vara med och köra på deras livesändning. Vi hade riktigt roligt, dessutom var reaktionerna från följarna helt underbara. Det blev visst både lite intimt och närgånget idag när jag var med, haha…. Det avslöjades nog både ett och annat i den liven! Du hittar deras live här ➡ Mirkacarolalive

Jag fick dessa damer att registrera sig på Match.com. Haha! Yes, nu ska det börja dejtas tänkte jag. Dom har 1 månad på sig att ha gått ut med en varsin dejt. Sen kör vi en återkoppling och ser hur det varit och om de ska fortsätta? Kul ju…. Dom som följer liven varje onsdag mellan 12-13 får veta hur dejtingen gått. Spännande!

Hepp. Nu ska jag ta kväll här! Börjar bli riktigt trött nu.

Ha en fin kväll nu!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mördegsbakelse med lemoncurd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x