Sommardag

Mitt i natten för mig. Ville bara skriva till dig innan jag går och lägger mig. Har just duschat och skulle ta ett foto men var visst inte beredd på blixten…

Haha…. snöööööögg!

Wow vad vi fixat och donat hemma idag. Först jag innan Tony kom hem och sen har vi kört järnet tillsammans. Vi har röjt i vårt förråd och fått ordning på massa kartonger som bara stått och väntat. Jag har tvättat som en besatt, äntligen börjar tvätthögen minska. Jag har ställt i ordning på altanen på baksidan. Plockat och fixat. Ibland har man energi för fler! Ibland inte alls. Fick nåt ryck idag på eftermiddagen och då bara körde jag.

Åkte i alla fall och hämtade minigrisen vid tvåtiden. Undra hur många ggr man suttit i den här korridoren och väntat? Varje gång blir man lika glad när man får se hans lilla ansikte.

Snacka om att denna sladdis till barn gett mig såå många lyckliga stunder. Funderar ni på en sladdis så säger jag KÖR PÅ BARA! Det är ju liksom helt fantastiskt på alla sätt. Så glad att mitt liv blev som det blev med separation och allt vad det innebar, annars hade han aldrig funnits. Ja, alltså…inte önskar man att man ska få separera. Det var det värsta jag genomgått…men jag är lycklig över hur det blev sen och vad som kom till mig då. En man att älska så vansinnigt mycket och en liten pojke till som jag aldrig någonsin trodde jag skulle få. ❤

När vi kom hem åkte ananaslinnet och shortsen på. Sen var det ut och spela boll som gällde.

Ljuvligaste synen! En underbar unge som njuter av SOL och värme. Varje minut ifrån data och spel är LYCKA och framgång! Snart ska också studsmattan upp i vår trädgård, vi ska bara inhandla ett nät som passar till den. Sen ska det hoppas också, inte bara fila på skotten.

Har just ätit lite kvällsfika. Majskakor med banan och kanel och en kopp grönt te. Nu kan magen gå och sova. Kan inte sova om jag är hungrig nämligen.

Ha en fin kväll och sov så sött!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cajsa
Cajsa
6 years ago

Kul att du skrev om sladdis just idag. Skickat mina 2 killar 10 och 13 till skolan. Jag ligger hemma med än så länge glesa värkar. Vattnet gick imorse, splash bara. Hur mycket som helst precis som på film

niinis
niinis
Reply to  Cajsa
6 years ago

Åh! Thedde och Elliot var 12 och 10 när Milo kom till oss. Det är sååå härligt! Men HALLLÅÅÅÅ… du måste hålla oss uppdaterade! Jag vill veta allt!

AnsoAnna
AnsoAnna
Reply to  Cajsa
6 years ago

Lycka till med det underbara du har framför dig Cajsa!!

Nästa inlägg

Blomkål & bacongratäng

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x