Njuter vi?

Goodmorning!

Jag skulle kika in till dig igår innan jag somnade men vaknade mitt i natten och märkte att jag missat det alldeles.

Igår blev en lugn dag hemma. Låg t.o.m i vår loungesoffa och filosoferade en stund. När Tony och Milo åkte till fotbollsträningen klippte jag Elliot och sen hem till mamma och pappa för att lämna en påse bullar. Pappa hade fått craving så då åkte jag dit med en leverans. Snäll dotter va? På kvällen så grillade vi igen. Det blir en hel del grillande nu. Man är utsvulten på fina varma kvällar så nu gäller det verkligen att ta vara på dem.

Igår blev det grillad fläskfile, hasselbackspotatis, halloumi, 2 såser och sallad. Jag åt ett laxpaket istället för kött då jag inte äter det så mycket längre.

Igår satt vi upp våra runda dekorationer på altanen. Var tänkta som insynsskydd i vårt förra hus men det blev aldrig bra. Såhär var dem ju riktigt mysiga.

Blev en ljuvlig kväll med en brinnande himmel. Lika fascinerad av det varje gång och lika svårt är det att få in det på bild. Det är ju mycket mer magiskt i verkligheten.

I morse pratade jag först med en krasslig son därhemma. Det är jobbigt att vara krasslig i den här värmen. Tur att vi hittade hans fläkt och sen brassad på AC:n hemma så vi fick lite nedkylt hemma. Våra stora fönster hemma slukar in all sol hemma så det blir ganska varmt inomhus.

Tog min vanliga runda i morse och jag blir lika tacksam varje gång jag får chansen att ta den nere vid vattnet. På morgonen när det är sådär underbart lugnt är det ju magiskt.

Nu ska jag avnjuta den här smörgåsen till en kopp koffeinfri latte. Sitter och jobbar här idag i några timmar.

Ska ni göra något speciellt ikväll? Brukar ni göra något på Kristihimmelfärd? Jag vet inte vad vi ska göra, inget planerat i alla fall.

Här inne ska du få ett härligt recept, det blir ett skönhetstips också så håll utkik.

Vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 years ago

Var har du köpt svankkuddarna ?

niinis
niinis
Reply to  Lena
6 years ago

Dom är från H&M!

Nästa inlägg

Spännande!!! Nu blir det bebis

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x