Lilla altanen

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Indiska.

Godmorgon älsklingar!

Tack för klicket på hjärtat, så jäkla sjåpig är jag men jag blev liksom rörd. Fifasen så gulliga ni är. ❤ ÄLSK!

Igår åt vi våra första mjukglassar på torget för i år. (Var duktig och räknade in den i Lifesum appen – ska prata mer om det i ett senare inlägg). Haha – Milo passade på att kladda ner sig lagom till fotot. Idag är det svårt att få till ett foto som är normalt med sin 9 åring. För det mesta är det grimaser, eller som här när jag ska ta foto och han kladdar in hela glassen i fejset. Haha…han har fått sin mammas humor den här pojken. ❤

Idag har jag startat denna fredag med att ta en promenad. Ljuvliga tider att promenera i nu. Det är helt galet hur annorlunda det är nu mot i Januari när jag gick.

Det här är taget den 6:e januari i år. Svinkallt och is på hela Mälaren.

Samma ställe fast i morse. Så varmt också så jag fick öppna dragkedjan på min tunna jacka fast det var tidig morgon.

Har suttit på vår altan på baksidan och ätit min morgongröt. Har småfixat här på altanen lite för att vi ska kunna sitta här och äta just frukost på morgonen. Mattan brukar ni fråga efter, den är från Indiska men den fanns inte kvar nu när jag kollade. Dock så hade de fått >>>Frukostskålen<< är förresten också från Indiska, såg att de nu hade ta 4 betala för för 3 på dom. Finns i flera färger.

Igår fick vi också upp en segelduk ovanför den lilla altanen. Blev genast lite mer ombonat. Ska ta bättre bilder på allt sen.

Planen för altanen på baksidan nu är att det ska byggas räcke på den altan som redan finns, det ska också byggas ut en bit altan till som är bredare. Där ska vi ha solsängar och bubbelkoppen stå. Vi ska också bygga en trapp till altanen…. Så jag sitter som bäst och letar inspiration till allt det här. Pinterest är bra, där hittar man alltid massor med inspiration. Var hittar du inspiration?

Hepp, nu lite jobb. Idag kör vi halvdag känner jag. Milo är ledig från skolan idag så kanske hinner vi hitta på något mys sen.

Vi hörs av lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
6 years ago

Kan du visa mer av segelduken och lilla altanen? Är sugen på en sådan.. Så fint ni har det! Du inspirerar!

Nästa inlägg

Cheddargratinerad potatis med bacon

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x