Så mycket kärlek!

Goodmorning!

Ja herreminjee… nu har jag varit ute på mitt livs längsta promenad. Jo men jag har ju gått långt förr som sagt, men aldrig såhär långt i ett bräde.

Kände mig nästan lite nervös när jag gick iväg. Mest för alla förväntade reaktioner i kroppen. Ja, ni som är hypokondriskt lagda vet vad jag menar. Man har helt enkelt stenkoll på alla kroppsliga förnimmelser. Att gå väldigt långt, även om det inte är fysiskt så påfrestande, är ändå en påfrestning mentalt och att utsätta kroppen för något som man inte är van vid. Tror säkert att några av er sitter och tänker att hon ju för fan inte kan vara klok i huvudet som är nervös och jiddrar på om en sketen långpromenad. Men det här är så komplext och så svårt att förklara….kan bara försöka förklara det med att allt som är kroppsligt jobbigare än vanligt kan vara en vansinnig trigger för en hypokondriker.

Helt galet! Såhär mycket kärlek får man när man går så långt som jag gjorde idag. Haha!

När jag sen kom hem så hoppade jag studsmatta för första gången på evigheter. Körde live på min Instagram. Har ramlat in så många fina meddelanden:

Haha! Underbart ju. Du hittar min Instagram HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
6 years ago

Älskar din blogg, din instagram ❤️ Du bjuder alltid på verkligheten i ditt liv! Så lätt att känna igen sig i mycket, man är inte ensam om tankar och känslor som kommer och går.
Tack Nina för allt du bjuder oss på!
(((Varm kram))) ❤️

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Men åh! ❤️ Snyft! Jag riktigt tog in din kommentar, blundade och tog den till mig. Tack fina du för helt underbara ord ! Kramar

Lotta
Lotta
6 years ago

Skrattade så gott åt instainlägget… Ni är för härliga. Tack för att ni delar med er❣️

Cajsa
Cajsa
6 years ago

Sent omsider kommer en återkoppling från ”sladdisen” Tyvärr blev jag upptagen lääääänge med barnafödandet. Slutade med akutsnitt men ett par dagar efter är ju det glömt… nästan Var nog tur det var barn 3 annars vette sjutton om det skulle bli fler alltså. Stort tack Nina för din reaktion, jag blev alldeles rörd kände jag. Nu ska jag njuta av detta fantastiska underverk. Bröderna är HELT uppslukade
av sin lillasyster ❤ Tack för din blogg som skänker mig massor av härlig vardag – garv och allvar omvartannat. Livet är fantastiskt Kram ❤

Nästa inlägg

När man bara fixar och fixar…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x