ANNONS

Så mycket kärlek!

/

Goodmorning!

Ja herreminjee… nu har jag varit ute på mitt livs längsta promenad. Jo men jag har ju gått långt förr som sagt, men aldrig såhär långt i ett bräde.

Kände mig nästan lite nervös när jag gick iväg. Mest för alla förväntade reaktioner i kroppen. Ja, ni som är hypokondriskt lagda vet vad jag menar. Man har helt enkelt stenkoll på alla kroppsliga förnimmelser. Att gå väldigt långt, även om det inte är fysiskt så påfrestande, är ändå en påfrestning mentalt och att utsätta kroppen för något som man inte är van vid. Tror säkert att några av er sitter och tänker att hon ju för fan inte kan vara klok i huvudet som är nervös och jiddrar på om en sketen långpromenad. Men det här är så komplext och så svårt att förklara….kan bara försöka förklara det med att allt som är kroppsligt jobbigare än vanligt kan vara en vansinnig trigger för en hypokondriker.

Helt galet! Såhär mycket kärlek får man när man går så långt som jag gjorde idag. Haha!

När jag sen kom hem så hoppade jag studsmatta för första gången på evigheter. Körde live på min Instagram. Har ramlat in så många fina meddelanden:

Haha! Underbart ju. Du hittar min Instagram HÄR.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00