Härlig kväll och nytt projekt

Hej på er!

Sitter i soffan hemma, det blev bara Milo och Thedde som åkte på fotbollen. Milo var överlycklig. Det bästa han vet är egentid med sina bröder. Vi vuxna fick snällt stanna hemma.

Det gjorde faktiskt inte så jättemycket med tanke på att vi legat i ett varsitt soffhörn på altanen.

Den här trängde vi ihop oss i. Det gick det med faktiskt…. Jag är en sån som älskar att vara nära. Jag ligger gärna i samma soffa och försöker alltid få Tony att vara i närheten av mig när vi har soffhäng. Han som är varm av sig försöker alltid få lite luft, då håller jag i honom bara. Haha…. Närå, han får faktiskt gå men jag är ju en fryslort och har honom gärna nära för att värma mig.

Det här bordet kom mina svärisar med till oss igår. Vi har varit ute efter ett bord till Vagnhild. Ett runt bord som man kan ha som avlastningsbord, eller typ mindre vardagsrumsbord eller vad man ska säga.

Mina svärisar har allt hemma. Vill man ha ett runt fint pelarbord så kan man ge sig tusan på att det dyker upp ett sånt. Så glad!

Nu har jag börjat rugga upp ytan på den då den ska målas vit. Älskar de små lådorna med mässingsknoppar på. Kommer bli sååå fin inne hos Vagnhild.

Hepp, nu ska jag fortsätta titta på GW:s mord. Har aldrig sett det tidigare, nu är jag helt inne.

Ha en fin kväll! Imorgon blir det bloppis. Tänkte dra igång det vid 12 tiden.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sommarklänningar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x