Andra sidan?

Morning!

Inatt drömde jag om en vän som gått bort. Hon var så tydlig i min dröm. Hon såg exakt ut som hon brukade och jag ser drömmen framför mig så tydligt. Nu när jag tänker på drömmens så ser jag henne så tydligt, det var som om hon fanns här på jorden igen. Hon sa att jag inte skulle tänka så mycket på henne…. Det läskiga är att jag tänker på henne, varje dag. Drömmen fortsatte så länge också. Jag fick se när hon var med sin familj igen och mådde bra. Kände mig så otroligt sorgsen när jag vaknade sen. Tårarna kom och jag ville att hon skulle finnas igen….tänkte på hennes familj och hur de måste ha det. ❤

De mediala säger att drömmer man om någon som är på andra sidan kan det betyda att de är och hälsar på. På natten när vi sover är vi nämligen som mest mottagliga för det mediala. Kanske var hon och sa hej till mig inatt? Kanske var uppmaningen att inte tänka så mycket på henne något jag behövde…. ❤Hmm, jag blir så otroligt påverkad av sånt här. Känner mig ledsen i själen idag. Ska försöka borra ned huvudet i jobb så kanske jag får fokusera på annat.

Här satt jag och åt min frukost i morse. Detta är på baksidan av huset. Här är det lugnt och skönt på morgonen. Solen går också upp på baksidan så det är lite extramysigt just på morgonen.

Som sagt, dags att jobba här. Vi hörs lite senare hörni.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
6 years ago

Min älskade älskade farbror gick väldigt plötsligt bort för sju år sen, efter bara två veckors sjukdom, endast 49 år gammal. Fruktansvärt sorgligt och jag saknar honom enormt. Men jag har aldrig drömt om honom. Förrän nu, för drygt två månader sen, nästan exakt på årsdagen av hans bortgång. Det var en så tydlig dröm och jag minns den fortfarande. Jag hoppas att det var han som kom och hälsade på mig, det känns fint och tryggt. <3

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Åh, det var säkert din farbror som kom och sa hej! ❤️❤️❤️

Lotta
Reply to  niinis
6 years ago

❤️❤️❤️

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

❤️

Nästa inlägg

Första doppet och feelgoodhäng

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x