Fåfäng!

Hej på er!

Dagen började med att vi skjutsade Thedde med kompis Gustav till storstan. De skulle dit och kika på derbyt mellan AIK och Bajen.

Vi tog en fika med Magnus innan. Han stackarn har ju gått och slitit av sig hälsenan. Så är det när gamla gubbar börjar med sporter dom inte klarar av. Paddel när man är helt otränad liksom. Mohahaha… Närå! Det är jättesynd om honom. Vi hjälps åt nu. Han kan inte köra bil och får absolut inte stödja på benet så vi får kuska runt på honom när han behöver hjälp.

Efter att vi dumpat grabbarna vid Tele 2 arena for vi till Fåfängan. Ett jättemysigt ställe som ligger mittemot Grönan fast man andra sidan vattnet. Utsikten över Grönan var verkligen magisk.

Tony åt bakad potatis, Milo pannkisar och jag en chèvresallad med rödbetor. Mums alltså!

Värsta mysiga stället. Älskar när Milo går runt och pular i naturen. Plockar pinnar och fantiserar ihop någon cool lek. Ok att man spelar TV-spel men då är det så skönt att det balanseras med utelek och annat utvecklande känner jag. Det är svårt dock för han tycker ju att TV-spel är så kul och spännande. Man måste verkligen försöka vara konsekvent och hård. Ibland orkar ibland inte.

Varje gång jag har på mig dessa solbrillor och lägger ut något på min story på Insta så får jag såååå många frågor om var dom är ifrån? Trist nog så är de köpta i en butik på Mallorca så det hjälper inte så bra. Ska hålla utkik och hittar jag liknande så lovar jag att tipsa!

Nu fortsätta kolla hockeyfinalen. Så spännande!

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glutenfri citronkladdkaka med cheesecake topping

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x