Fynda kläder till skolavslutningen

Det här samarbetet är jag så himla glad för. Samarbeten där jag får ge er något också är de allra bästa.

Nu är det ju snart alla dessa härliga skolavslutningar. Jag har redan börjat kolla avslutningskläder till Milo. Sent kanske du tänker men det är tidigt för att vara mig. Haha, jag brukar kunna göra det dagen innan eller helgen innan typ. Vad finns kvar då? Kadaver av det som var fina skolavslutningskläder. Det är då mamma Niiinis tar fram symaskinen och syr in shortsen som var för stora och kottar av ärmarna på en för stor skjorta typ. Nämen det är bedrövligt att inte vara ute i god och få ta det som finns kvar liksom. Men i år så är den här mamman ute i god tid minsann. Bannemig!

Har satt ihop två fina collage till er på urfina avslutningskläder ifrån Kids Brand Store. Dessutom så får jag ge mina läsare hela 25% rabatt på allt till ord. priser (gäller alltså ej REA-varor). Hur bra? Alltså, det enda du behöver göra är att ange SKOLAVSLUTNING som rabattkod i kassan så dras din rabatt av. HURRA!

Kids Brand Store är ju en märkesbutik för barn. Jag handlade där en hel del när Thedde och Elliot var mindre, Dom ÄÄÄLSKADE den butiken och det var väldans viktigt med märken (det är det tydligen fortfarande ”host host”). Till Elliot kunde jag handla på Kids Brand Store till han var 17 år, sen blev han lite för lång.

Rosa klänning HÄR // Blå klänning HÄR // Klänning rosa HÄR // Blå skjorta HÄR // Vita jeans HÄR // Rosa top HÄR

Blå skjorta HÄR // Ljusblåa shorts HÄR // Rosa skjorta HÄR // Beiga chinos HÄR // Blå piké HÄR // Blåa byxor HÄR

Finns så mycket fint på deras sajt verkligen. Allt från stl: 120 och uppåt finns att hitta. Såg att det fanns några plagg som var ännu mindre. De har märken som BOSS, Lacoste, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Replay, Gant och massa mer.

Japp, det var det, kvista nu in på sidan och fynda. Rabatten på 25% gäller endast idag Söndag så det gäller verkligen att skynda fynda.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Leta go Lördag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x