Perfekt för huden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Ni vet ju att jag berättat för er om att jag inte kunnat använda antiage då jag blir så otroligt torr. Har ju tammetusan provat hela marknaden. Antingen så blir jag torr som fnöske eller knallröd och reagerar med fläckar och rödhet. Asjobbigt om du frågar mig, har ju känslig hud och reagerar väldigt lätt, men hur svårt ska det vara att hitta något som passar undrar man ju? Fick höra talas om att Exuviance ska ha en antiage serie som inte är uttorkande, ska ärligt säga att jag tänkte ”Jada jada, det där har vi hört förr”.

Såhär är det, jag vill fördröja åldrandet i mitt utseende, det kan jag inte sticka under stol med. Så länge jag inte kör botox och fillers så kan jag väl försöka med krämer. Jag köper gärna lite mer tid för att hålla rynkorna på avstånd, inte för att det är fult med rynkor, men jag tycker det är lite jobbigt att åldras just pga att utseendet förändras så mycket. Jag gillar inte alla förändringar.

Men i alla fall, den här krämen har jag kört med ett tag nu. Det jag först märkte var att porerna i ansiktet minskade. Det är verkligen synbar skillnad. Någon synbar skillnad på rynkor har jag inte upptäckt ännu, däremot så känns det som den stramar till huden massor.

Jag kör nattkräm. Dessa ska även vara otroligt effektiva mot akne då det tar bort oljighet och tillför fukt.

Såhär står det om dagkrämen:

Multi-Protective Day Crème SPF 20 är en unik, mild dagkräm bestående av en blandning av PHA*, vitaminer och antioxidanter. Ansiktskrämen minskar fina linjer och rynkor även på de mest känsliga hudtyper. Du får ett grundläggande UV-skydd samt skydd mot skadliga faktorer i den omgivande miljön.

*Vad är då PHA?

Glukonolakton är en polyhydroxisyra (PHA). Den är så mild att även en känslig hy kan använda den utan att känna irritation samtidigt som den är effektiv. Den tillför mycket fukt till huden, den förbättrar hudens utseende och skyddar också huden mot ytterligare skador. Den används endast av produktserien Exuviance och finns inte i några andra produkter som är direkt tillgängliga för konsumenter.

Såhär står det om nattkrämen:

Night Renewal HydraGel är en lätt silkesaktig gel som reducerar överskott av fet hy, minimerar synbarheten av stora porer och fuktighetsgivande. Du får en jämnare hudton, en smidigare hud samtidigt som fina linjer och rynkor minimeras. Ska bli intressant att se hur effektivt detta kommer vara i längden, som det känns nu så har jag riktigt höga förväntningar. Bara det här med porerna som blivit mindre på så kort tid. Fantastiskt ju. Gillar också hur den känns på huden. Dagkrämen känns jättefet när man pumpar ut den men suger in jättefort. Nattkrämen är mer som en gel i känslan. Ja, supernöjd hittills. Som sagt, spännande att se utvecklingen.

På söndag är det morsdag också, NordicFeel skickar sina paket i raketfart så får du för dig att köpa något till mamsen i familjen så passa på.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x