Vilken dator?

Goodmorning! ❤

Alltså det här vädret, jag är så otroligt tacksam för att vi får ha det såhär alltså. Det känns helt fantastiskt att veckan kommer att fortsätta såhär. Såg att på måndag, ja då skulle det bli 30 grader varmt. Piiiiuh! Tack och lov för AC hemma då. Med åren har man verkligen blivit sämre på att hantera värme kan jag säga. Jag får lite lätt panik när jag utsätts för hög värme, måste komma undan i skuggan. Haha…. jag och 90 åringarna.

Bilfärd till Stockholm denna dag. Idag väntar jobb i storstan. Har massor att göra på datorn, skulle behöva låsa in mig på ett rum i flera dagar och bara kötta. Nu känns det lite som jag släcker bränder och försöker hinna undan. Min dator är också knökfull med bilder så den är typ överhettad och seg. Skulle behöva göra en rensning men vet inte när jag ska hinna få till det?

Förmiddagens arbetsplats. Min gamla trotjänare till dator är med. Rödrosa är hon och börjar få några år på nacken. Ska unna mig en ny i höst hade jag tänkt. Vet inte vilken? Tony köpte en Mac till mig men jag blev aldrig kompis med den. Orkade liksom inte lära om från PC. Men nu är jag kanske redo känner jag….eller jag vet inte, vi får helt enkelt se?

Vad har du för dator och är du nöjd med den du har? Kom gärna med för och nackdelar så kanske ni kan hjälpa mig.

Ska köra vidare här nu, vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
6 years ago

När du jobbar i Sthlm är det möten då eller mer för att byta miljö? Är som läsare nyfiken på vad dessa möten som alla bloggare har ev kan handla om (utan att avslöja allt för mycket så klart).
Ha en härlig dag .

niinis
niinis
Reply to  Mia
6 years ago

Såklart du ska fråga. Idag var det inga möten. För det mesta är det att jag behöver byta miljö.

Möten som jag går på kan vara kommande samarbeten som jag ska göra framöver, har också möten regelbundet med min portal. Jag blir också ofta inbjuden till pressvisningar och med dem infaller ibland också möten. Vissa veckor kan det vara flera möten, vissa inga alls.

Ha en fin dag du med!

Malin | Fredagskakan
6 years ago

Mac alla dagar i veckan! Lite bökigt att lära om men så mycket bättre dator när man jobbar med bilder:-) bytte till Mac för 1 år sedan och inte ångrat alls. Mycket bättre skärm klarar bättre återgivning när man redigerar bilder mm och att spara allt i molnet och ha det i både dator, iPad och iPhone är guld tycker jag!
Ha en fin dag<3

niinis
niinis
Reply to  Malin | Fredagskakan
6 years ago

Ok, där sålde du nog in den. Just med att det sparas i allt man har. Tack! Kram

Nästa inlägg

Ärliga listan

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x