Kräkmagad

Godmorgon raringar! ❤

Jag blev väckt av Milo redan kvart över 5 denna morgon. Nu när jag vant mig vid att snarka längre om morgnarna så känns det som att vakna mitt i natten. Fråga mig i vinter igen? Då kommer jag käka lunch vid 5-rycket….. Hahaha!

Hörni, såhär ser man ut efter en joggingtur. Helt slut var jag, orkade liksom inte stänga munnen ens! Haha…. Svetten sprutade och jag var andfådd som en gammal get. Herre-min-jee vad tungt det är att springa. Jag bär ju på extrakilon dessutom så då när jag sprang när jag tränade innebandy på elitnivå och nu är som att jämföra sniglar som springer (?) mot geparder. Sen känns det som det är ett jäkla skumpande på allt. Pattisarna lever sitt eget liv på framsidan och rumpan sitt eget på baksidan liksom. Men gissa om jag är stolt över mig själv som joggar? Helt otänkbart för bara någon månad sen. Jag joggar och går omvartannat men sträckan jag joggar blir längre och längre för varje gång. Kanske vågar man anmäla sig till ett lopp framöver? Har du tips på något bra lopp?

Efter jobb och min joggingtur så skickade Carola och frågade om vi skulle åka ut till hennes stuga för att käka lunch och mysa på bryggan. Det ligger så vackert precis bredvid vattnet. Gissa om det var mysigt att sitta här och njuta? Sån jäkla idyll alltså!

Alltså det här kaffet på bryggan var magiskt härligt. Att sitta och njuta såhär är ju höjden av vardagslyx och jag älskar verkligen Sverige på sommaren. Lite koffeinfritt kaffe på det med havremjölk måste ju toppa känslan ytterligare….

Carola ville bjuda mig på världens godaste choklad. Kan säga att det var den! Heeeeelt fantastiskt god alltså! Den är helt vegansk och innehåller kokossocker istället för vitt socker. Idag ska jag åka och bunkra upp kan jag lova! Detta ska alltid finnas i vår kyl. Fantastiskt gott att ta en bit till kaffet.

Ta en bit till kaffet? Kan inte låta bli och känna mig som 157 år när jag skriver så. Haha….

Väl hemma så blev det sen kvällsmat, jag fick njuta av den här fantastiska torsken. Torsk är sååååå gott. Älskar det vita fasta köttet i fisken…. Sen älskar jag gös också. En stekt gös med hemlagad potatismos och en kall dillsås får det att drypa ur min mun nu. Någon dag ska jag åka ut till något som heter Ängsö Fisk. Ska vara ett toppenställe att handla sin färska fisk ifrån.

Apropå fisk. Jag var ofta med min pappa och fiskade som liten. Då fick jag också lära mig att rensa fisk. UÄK! Så vidrigt… jag ville nog bara visa mig duktig för pappa för idag skulle det inte fall mig in. Gröpa ur tarmar och skit…. jag spyr! Jag är kräkmagad när det kommer till tarmar och sånt. Sen blev det inte bättre av att finnar har en traditionell rätt som heter Kalakukko…. du som läser det på svenska måste tro att finnarna inte är kloka för det där låter som något med k*k ju. Hahahaha….. Men detta är alltså ett surbröd som är fyllt av inbakade små mörtar med ögon och hela skiten. En delikatess enligt finnarna – för mig, not so much. Alltså kan det finnas något vidrigare på vår jord liksom?

Well well, nu står jag och väger mellan att krypa ned i sängen igen eller ge mig ut på promenad. Får se vad som vinner?

Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
6 years ago

Vad rolig du är när du beskriver kroppen under en löptur! Jag vågar inte ens tänka på hur min egen skulle bete sig…
Det finska brödet lät allt annat än gott… Definitivt inget för mig som inte ens tycker om vanlig sill.. Och där är ändå inget huvud kvar.. Hoppas du får en fin dag i värmen! Kram!

Annett
Annett
6 years ago

Blev jättenyfiken på chokladen! Vart köper man den i Enköping?

niinis
niinis
Reply to  Annett
6 years ago

Finns på Coop!

Nästa inlägg

Rabarberbullar med vanilj

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x