Ryggskott och romantisk minisemester

Morning från Suomi! ❤

Vi är just på väg in mot Åbo, jag har dragit undan gardinerna för att se den härliga morgonen.

Den här vyn är inte fy skam att vakna till! Havet och skärgård kan vara det vackraste som finns. Drömmen är att någongång få ha en stuga vid strandbrynet i någon skärgård. Knata ut i tofflor och morgonrock och se morgonen bli dag. Jag vet inte men vattnet får mig att känna mig så upplyft. ❤ Galet egentligen då jag ju är rädd för vatten i den här formen, men att ha en stuga nära det är en dröm.

Igår startade jag dagen med att spela in lite mer podd med Gert. Vi har nu 4 inspelade avsnitt och om allt går som det ska så kommer de alla att finnas att lyssna på inom 1-2 veckor skulle jag tro.

Beundrade Gerts konst hemma. Nåväl, kvinnan tycker jag är så oerhört vacker. Blir alldeles varm av den målningen. Älskar den! ❤ Den andra…. hmmm….men förmodligen ganska så sant.

Efter podd och lämning av barn till farmor och farfar så fick vi skjuts av Thedde till hamnen för att ge oss av på min morsdagpresent. Jättemysigt verkligen, lite egentid med min fina man.

Dock så råkade jag ut för ryggskott idag. När jag var på väg ut från Gerts port så kände jag att det gjorde lite ont i ryggen. Sen reste jag mig ur bilen för att sätta mig och äta och då kände jag att fasen….där kom ryggskottet. Hur typiskt? Romantisk minisemester med mannen och jag får ryggskott!? Ska man skratta eller gråta liksom….

Hur mycket eventuellt rajraj klarar man med ett ryggskott tänker jag. Haha! Tony ba; ”Bra tajming frugan”. ❤️Det var den morsdagspresenten. Haha….

Ryggskott eller ej, den här lilla trippen ska det i alla fall njutas av, vi började med en fantastisk middag tillsammans. Drack så gott vin och åt så god mat så det var inte klokt. Rullade ut ur restaurangen.

Förrätt blev en halv hummer (ni som följer mig på Instastory kunde se vad som hände med en klo) , till varmrätt blev det gös med rotgrönsaker och efterrätt en cheesecake med jordgubbar. Allt var så gott!Tog dessa bilder på ett par som satt i närheten av oss. Tyckte de blev så fina så jag gick fram och visade. Tjejen ville gärna ha bilderna skickade till sig så då gjorde jag det. ❤Sen gick jag bananas och fotade dessa fönster lite för många ggr. Men det var verkligen magiskt vackert att titta ut där alltså! Efter maten blev det taxfree med lite gott och sen film på hytten. Hur mysigt som helst.

Nu ligger jag vaken här sen strax efter 5 och Tony bara sooooover. Han kan sova hur länge som helst och det är så jäkla tråkigt alltså. Jag vill gå upp och äta frulle nu. Börjar må illa nästan. Får väcka han den där karln nu.

Vi hörs sen hörni! Har både recept och tips på en blus jag hade på mig som många frågat efter.

Ha en fin lördag! ❤

Kram Nina

Ps: Min klocka här på bloggen ligger 2 timmar efterså ni vet.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
6 years ago

Va härligt med en minisemester sådär! Hoppas ryggskottet var hanterbart!
Tips på en restaurang rätt nära hemma om man vill lyxa till det och äta riktigt gott är dryck och mat i Uppsala! Underbar mat och supertrevlig personal! Kan vara ett tips för finmiddag med någon man tycker om eller kanske en brunch med väninnorna. Haha jag har ingen koppling till restaurangen kanske jag ska tillägga men gillar den skarpt och tycker det vore synd om inte flera upptäckte den.

niinis
niinis
Reply to  Elin
6 years ago

Men åh, tack för tips! Sånt uppskattas verkligen! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Snabbt hej!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x