Fin dag

Godmorgon finisar! ❤

Idag rockar vi måndag igen. Känner mig riktigt laddad för ny vecka. Jag har flera jobb som ska göras och skickas in för godkännande bl a.

Tyvärr så är jag allergisk och rätt sänkt av det. Blir så trött av den dessutom så jag vill bara sova. Har inte ätit allergimedicin heller men idag började jag. Jag vet att jag borde börjat i typ mars men det känns så puckat att börja redan då. Gjorde något halvhjärtat försök men nä…Gick in och kollade just den sorten som jag är allergisk emot och det börjar bli lite där vi bor nu. Jag är allergisk mot gräspollen. Förbannade skit med allergi säger jag! Förstör mycket på en annars underbar tid.

Ja vi åkte hem och jag fick baka min glutenfria tårta. Min image höll ju som sagt på att gå i fördärvet alldeles igår…. Det här receptet på glutenfri tårta är såå grymt! Ska ge dig recept senare idag!

Milo i farfars skor!

Ute hos svärisarna blev det både fika och lite grill. Barnen hade vattenkrig och sen fick Milo lära farmor och en av sina farbröder i hur man ”flossar”.

På kvällen sen kom Thedde hem med morsdagpresent från honom och Elliot. Blev så glad! Fick ”Mamma-trisslotter” och två buketter med rosor. Skulle visst bli bjuden på middag av dom också, trevligt så trevligt.

Jag är så sjukt traditionell och värnar om dessa högtider av hela mitt hjärta. Mina barn vet det och skulle nog aldrig våga missa en födelsedag eller morsdag….haha!

Det var det! Nu ska jag äta frukost, sen är det dags att skjutsa Milo till skolan. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Firande…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x