ANNONS

Livets liv!

/

Hej heeeej!

Bänkad framför Farmen V.I.P. Så kul att både Miss Universe Yvonne och Glenn hamnade i final. Håller på Yvonne som tusan!

Äh, skitärsle…. Glenn vann! Jaja…. Man kan tydligen inte få allt här i livet.

Körde en ”halvlunch” i form av 2 ägg med morotsstänger. Kryddar alltid mina ägg med salt och rosmarin. Sååå gott!

En utav buketterna som barnen köpte åt mig i morsdag. Så vacker och som det glädjer mig varje dag och varje gång jag tittar på den. Blommor är verkligen ett äkta glädjeämne!

Sen var det tur att jag fick dem. Annars hade jag blivit tjurkärring och gjort deras små ungdomsliv till ett litet helvete. Stoppat nyponpulver i de nytvättade märkeskallingarna, klippt hål i deras svindyra Ralph Lauren skjortor, gömt alla laddare till telefonerna och hällt gammalt räkspad i deras parfymflaskor. Mohahaha…. Mucka inte med den här mamman och glöm morsdag för då jäklar.

Direkt efter att jag hämtat Milo efter skolan åkte vi ned till Kattis för att han skulle få hoppa i plurret.

Ok, vi fick hämta Mange på sjukan först, han har fått en stövel på sitt ben nu istället för gips. Skulle sitta på i tjufler veckor. Det är ingen höjdare och dra hälsenan. En galet lång rehab som följer….

Så går det när gamla gubbar ska hålla på med sport. Dom tror att de tar vid där de slutade för 25 år sedan i kroppsväg. Sen smäller det utta helskotta och hälsenan drar av.

På kirurgen idag så berättade de att det är sjukt många som kommer in med samma skador. Alla är typ medelålders män och alla har spelat paddel. Livsfarligt med paddel verkar det som.

Hörni. Vilket litet paradis det är hemma hos Kattis och Beijne. Här är det ofta fullt i poolen och på däcket. Ungar och vuxna omvartannat. Alla njuter av det här stället alltså. Tur de är så gästvänliga som dom är.❤ Den stora flamingon är från Rusta förresten, fick frågor om det på min Instastory.

Vi avslutade den härliga eftermiddagen med pizza på deras uteplats. Så härligt med lite vardagslyx en kväll som denna. Lite dåligt samvete för pizzan nu bara. Det är väl typ 2000 kalorier i en pizza. Har ju varit hälsosam nu (förutom på kryssningen) och tänkte hämta upp helgens dikeskörning med att ta tag i det igen när det är måndag. Men serru det blev Gynatt med det.

Kvällen var i alla fall så jäkla najs och ingen orkade tänka mat och så började någon prata om pizza och då var det som en hungrig varg inom mig vaknade. Kolhydratshjärnan började frusta och bli hög av bara tanken på fettig pizza med ananas och ost på.

Karaktären är lika bra som en julgranen som står inne är på att hålla barren på plats i januari. Swosch säger det så flög karaktären ut genom fönstret innan någon ens hunnit säga piz…. Jaja..snart är vi på banan igen.

Nu ska 9 åringen i säng här….hur mycket längtar inte vi till sommarlovet nu? Han är vaken sent och så trött på morgonen när det är dags för skola. Svårt att styra om hans dygnsklockw överlag, nu när solen lyser in på sena kvällen liksom. Men, jag klagade inte. Jag lovar. Ska inte klaga på något alls – tänker inte klaga en nyaste sekund på vädret så länge det är såhär.

Hörni, fin kväll till er!

Kram Nina

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00