Tröskverket här

Hej!

Nu är jag tillbaka igen. Just nu i bilen på väg till Sthlm och lite möten. Tony har en semesterdag idag så hinner vi ska vi äta en plocksallad på djurgården. Mysigt om vi får ihop det.

Innan vi åkte så var vi ute och gå/sprang jag och Tony. Så skönt att ha sällskap. Känner att jag vågar ta ut mig mer när jag har honom med mig som sällskap.

Så jäkla nöjda, svettiga och glada efteråt. Man får vara glad åt det lilla såhär i början. Skönt att ta ut sig lite faktiskt. Flåsade som ett jäkla tröskverk alltså. Haha! Fick knappt luft…. mina lungor och hela kroppen för all del, ja den måste fått chocken. Vad gör hon? Ska hon fortsätta såhär?

Snart framme i storstaden. Vi hörs sen hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 years ago

Hej i värmen! Den snygga klänningen från soya concept svart med blommor på har jag med köpt eftr inspo från dig 🙂 men den är så urringad har du tips på vad man kan ha under o skulle gärna vilja ha tips på matchande skor som är lite snyggare men samtidigt bekväma så inte jättehög klack..så kul när man kan hitta tips på snygga kläder tack!

Helene
Helene
Reply to  Lena
5 years ago

Hej Jag har den bästa bh:n under med en spetsöverdel som ser ut som ett linne och jättefint under urringat. Tipsar om den!
https://www.twilfit.se/bh/bh-favoriter/t-shirt-bra-nina-white/

Lena
Lena
Reply to  Helene
5 years ago

Åh tack för tips vad fin måste genast köpa en vit o svart!

niinis
niinis
Reply to  Lena
5 years ago

Har precis dom, supergrymma!

Nästa inlägg

HSP – Highly Sensitive Person

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x