VERKLIGHET OCH VLOGG

Hej alla fina!

Innan du fortsätter läsa så varnar jag dig för att göra det. Är du ute efter inspo och feelgood ska du inte läsa här idag. Då kan du komma tillbaka när jag är gladare för då kan jag erbjuda både inspo, glädje och feelgood. Men idag – inte alls. Längst ned hittar du däremot min VLOGG ifrån igår, det är en vanlig svennebanan vlogg.

Jag är under isen. Lika bra att erkänna direkt om inte det här inlägget blir liksom tjofadderittan lambo. Jag känner mig allt annat än tjofadderittan lambo. Idag har jag redan gråtit 2 gånger innan klockan var 12. Gråtklump i halsen, förmodligen kommer mensen imorgon, då brukar denna dagen vara värre än värst av alla.

Jag har också gjort något i veckan som var så totalt dränerande på alla sätt. Det sög verkligen all must ur mig så nu är jag som ett litet urskitet päron i känslan. Som ett ruttet utskitet päron. Nej, som ett ruttet mögligt urskitet päron. Där har ni mig.

Självförtroendet är totalt i botten, jag är ful och sämst liksom. Ja ni som är med mig här vet precis vad jag menar. Jag märker att jag drar mig undan. Från allt faktiskt. Från människor, familj, vänner och er faktiskt. Jag orkar liksom inte. En illa kommentar kan ta så inihelsickes hårt. Jag har dessutom ett självförtroende som är i botten just nu, detta av olika anledningar, så det känns mer eller mindre som att allt jag tar mig för blir inte bra. Det blir dåligt, det blir inga bra instagraminlägg, inga bra inlägg på min FB sida och inga bra blogginlägg. Helst så skulle det nog bara vara radiotystnad här nu men eftersom detta är mitt jobb och ett jobb som måste skötas så måste jag in och skriva till dig.

Sen tänkte jag i samma sekund på att ni ju brukar vara så jäkla rara och förstående när jag är såhär. Vuxna och fina. Så tänker du något taskigt nu, skit i och skriva det till mig. Ta det en annan dag är du snäll. Haha… ♥ Nä men jag är så totalt överlycklig över att jag får så otroligt lite sånt här, världens bästa läsare alla kategorier. ♥ Tack snälla för det.

Nu ska jag försöka shejpa upp mig lite. Har en liten pooldejt hos en av Milos klasskompisar idag efter hans skola är slut så nu måste jag skärpa ihop mig här.

Här nedanför har du en vlogg. Vloggen är en vanlig eftermiddag/kväll hemma hos oss. Milo åker på fotbollsträning, jag fixar med mina tånaglar, exet Magnus kommer på besök, jag visar er ett problem som vi har och som vi tampas med ganska så mycket, vi gör våra kvällsbestyr och nattning och så har vi det bara sådär vanligt som man har det i en vanlig familj.

Vi hörs lite senare fina ni. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

33 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony
Tony
5 years ago

I ❤️ U

niinis
niinis
Reply to  Tony
5 years ago

❤️❤️❤️ Du = Allt!

Camilla
Camilla
5 years ago

Tack Niinis för din ärlighet. Men kom ihåg ! Du är vacker , klok, uppfinningsrik, energisk, duktig på MYCKET, du stålar!
Ta inte åt dej av elakheter, låt det gå in ena vägen och ut andra.
Något enstaka stentroll ska inte få förstöra din dag . Mega kram på dej. Kram från Finland 🙂

niinis
niinis
Reply to  Camilla
5 years ago

Åh tack snälla fina! Vilka ord. Så härligt att läsa. Kram Camilla från Finland! ❤️

Jenny
Jenny
5 years ago

Vill bara skicka en stor kram till dig!!!

niinis
niinis
Reply to  Jenny
5 years ago

Tack snälla fina! ❤️

Th
Th
5 years ago

Stor kram! Hoppas du mår bättre snart, men tills dess,var inte för hård mot dej själv och vila..vi läsare finns kvar här ❤❤

niinis
niinis
Reply to  Th
5 years ago

Fina….tack! Kram ❤️❤️❤️

Marie
Marie
5 years ago

Vill bara skicka en kram. Och med en förhoppning att det snart känns bättre.

niinis
niinis
Reply to  Marie
5 years ago

Tack snälla Marie! ❤️❤️❤️

Berit
Berit
5 years ago

Åh det är bara så och vet att du orkar inspirera andra dagar 🙂
Vem är på topp alla dagar på sitt jobb.
Trevlig helg på dig och plocka de små guldkornen av glädje som finns runt dig och gråt du..det är inte farligt!

niinis
niinis
Reply to  Berit
5 years ago

Tack snälla! Så är det, ingen orkar alla dagar för vi är ju trots allt inga maskiner. ❤️❤️❤️

Maria
Maria
5 years ago

Kram❤️
Känner så igen mej i det du skriver. Men det kommer kännas bättre snart. Det är sommar och sol och semestern är inom räckhåll och man tycker man borde må bäst, men så är det ju tyvärr inte. Ta hand om dej och pyssla om dej lite extra, köp en tidning och en godispåse och häll upp ett glas vin
”Everything Will be ok in the end, if it’s not, it’s not the end”….eller hur det nu var

niinis
niinis
Reply to  Maria
5 years ago

Åh Maria. En medsyster. Blir alltid glad när jag hör att vi är fler. Någon som verkligen förstår hur man känner.
Så viktigt! ❤️❤️❤️ Ikväll har jag druckit två glas vin och känner mig lite avslappnad och trött. Så skönt! ❤️❤️❤️ Kram

Mia
Mia
5 years ago

Känner verkligen med dig och vet så väl hur det kan kännas ibland. Hoppas du snart mår bättre! Styrkekramar

niinis
niinis
Reply to  Mia
5 years ago

Tack fina Mia! ❤️❤️❤️ Kram

Mia
Mia
5 years ago

Ville bara säga att jag tycker du är helt fantastisk alla dar i veckan <3
Kram

niinis
niinis
Reply to  Mia
5 years ago

Men tack! Snyft…. Tack!

Jeanette
Jeanette
5 years ago

Åh jag som tycker att du är så snygg hela tiden!! Hoppas ni får en skön helg i det härliga vädret! Hälsningar från Varberg

niinis
niinis
Reply to  Jeanette
5 years ago

Men du, tack! Så känner jag verkligen inte…. detsamma till dig! Kram ❤️❤️❤️

Ullis
Ullis
5 years ago

En stor kram till dig! Vi är många som har sådana här dagar/veckor och fasiken vad det är tungt! Är precis som dig en HSP person och jag tror det är ännu tuffare då man suger in vartenda litet ord eller gest fr andra människor! Var finns avstängningsknappen undrar jag?
Vi får ta en timme i taget och komma ihåg att andas lite ibland och komma ihåg det som är bra i livet vilket kan vara stört omöjligt sådana dagar!
Du har en härlig blogg med högt och lågt och vi läsare gillar dig precis som du är, inte bara din prestation och inspiration!❤️☀️❤️

niinis
niinis
Reply to  Ullis
5 years ago

Tack för dina ord. Det betyder så mycket! ❤️❤️❤️ Kramar

Camilla
Camilla
5 years ago

Största bamsekramen till dig, du är jättebra .

Carina
Carina
5 years ago

Hei til deg Nina fra Norge!
Din blogg er altså så toppen bra
Jeg arbeider ved en kantine,og der baker vi ofte kaker fra dine oppskrifter.Da skriver vi gjerne; «Ninas svenske vanilj och sitronrutor» osv…Det har virkelig vært masse skryt av dine kjempe gode oppskrifterTusen takk for at du deler så masse med oss blogg leserne!Ønsker deg en flott helg!Klem fra Norge

niinis
niinis
Reply to  Carina
5 years ago

Men fina Carina! Åh så fint av dig! Blir så glad så jag gråter en skvätt! ❤️ Tack snälla! Åh vad du gjorde mig glad nu. Kanske ska jag komma och hälsa på någongång.

Stor kram till er alla!

Charlotte
Charlotte
5 years ago

Du är alldeles fantastisk bra på att vara du! Stor kram!

niinis
niinis
Reply to  Charlotte
5 years ago

Åh tack Charlotte! Stor kram! ❤️❤️❤️

Annica
Annica
5 years ago

Uppskattar du delar med dig av ditt liv, även när det inte är på topp, det är ju så livet är. Hoppas det snart vänder och du känner dig bättre, du kommer väl ihåg vi alla är värdefulla precis som vi är, kramar till dig!

niinis
niinis
Reply to  Annica
5 years ago

Åh så är det precis! Tack snälla fina! ❤️

Pernilla
Pernilla
5 years ago

Åh hörru… såna dagar har vi alla! Du är fantastisk, glöm aldrig det! Jag älskar dej och din blogg… bra dagar som dåliga dagar… det gör bara bloggen ännu mer verklig. Livet går ju upp och ner. Om livet hade varit på topp hela tiden hade man ju inte uppskattat dom bra dagarna… eller hur
Vill bara ge dej en stor, STOR kram❤️
O du… skicka hit exet vettja

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Kram till dig goa fina Nina

Linda
Linda
5 years ago

Ärligaste bloggen! Gillar dig och ditt sätt att skriva om livet!

Katrin
Katrin
5 years ago

ingen fara Nina, det är upp och ner för oss alla! Och med ditt inlägg har du hjälpt andra som mår som du men som inte kommit lika långt än i att förstå sig själva och acceptera sig själv som man är, tänk på det
Din blogg är alltid inspo för mig oavsett om det är om livet eller om ett läppstift.
Många kramar!

Nästa inlägg

Så rörande på alla sätt!

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x