Snabbt hej!

Heeeej!

Åh vilket härligt kalas vi fick ihop igår. Så himla mysigt och lyckat allting. Vädret var toppen, maten god och sällskapet härligt. Vi sjöng och tjoade till kl 1 inatt, sen sov vi till 08.30 i morse, allihopa. Så jäkla lyxigt och härligt verkligen. Snart är det dags att dra på Milos klassmys vi ska ha i eftermiddag. Hann bara in och säga hej till dig.

Det här sammanfattar kvällen så himla bra. Haha….

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggda
Maggda
5 years ago

Såna kvällar är bäst, lever man länge på.. Vi hade en härlig kväll med goda vänner igår, satt ute på altanen till kl 01.30.. Var första gången vi använde altanen, så man kan säga att nu är den invigd. Byggde det förra året, så skönt att ha en del utan tak och en stor del med tak. Stor kram till dig

Nästa inlägg

Proffsigt kallskuret fat

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x