Presenttips till student, avslutningar och bröllop

Den här perioden vi har framför oss nu är ju ljuvlig på så många olika vis. Nu kommer den där tiden då man ska på bröllop, student, skolavslutningar och för all del födelsedagar och inflyttningar också. Tänkte att det kunde vara läge för lite presenttips. Själv ska jag handla både studentpresent och bröllopspresent nu i juni månad.

Här har ni ”My perfect giftguide by Cervera”

Det kan vara lite svårt att veta vad man ska köpa? Ska man köpa något de vill ha eller något de behöver? Förhoppningsvis är det både något de behöver och vill ha tänker jag….. Jag gjorde en liten research på vad t ex ungdomar skulle vilja ha i studentpresent eller födelsedagspresent och vad brudpar önskar sig i bröllopspresent. Du kommer också att få en härlig rabattkod att fynda med längre ned i inlägget.

Snygga grejer till köket stod högt på listan. Alltså designgrejer då gärna. Varför inte en sån >>här ursnygg brödrost från märket SMEG?<< Den här finns i flera olika färger dessutom. Bara matcha in det som man vet att de vill ha i färgväg. Går sedan att fortsätta fylla på härligheterna då det finns allt från blender till köksassistenter.

Glas och porslin att börja samla på är också ”hett”, det går liksom aldrig ur tiden. Perfekt tillfälle att börja samla på en speciell sort t ex. Själv har jag börjat samla på >>dessa glas från Iittala och märket Essence<<. Älskar dessa stilrena och lite kantiga glas. Perfekta att dricka vin ur men också göra efterrätt i. Såå snyggt! Finns massor att samla på också, allt från champagneskålar till karaffer. När vi bara vill mysa till eftermiddagen såhär mitt på en onsdag så kan vi hälla upp Pepsi Max i glasen och festa till det med små skålar av lite gott. Vardagslyx kan man säga. 🙂

Inredning var också något som stod högt upp på listan hos både studenten och brudparet. Designinredning. Denna söta >>vas från KLONG<< är urpopulär. Finns i flera olika storlekar och färger och är magiskt vacker när man ställer några blommor i den. I min står just nu en ensam lilja och jag bara älskar det där enkla och fina. En perfekt vas att ställa de där rosorna i som klarat sig längre i buketten som för övrigt vissnat t ex.

Designinredning är oftast sånt som man kanske inte unnar sig själv eller som man spar in på. Själv älskade jag att öppna denna lilla box från Klong och se att den innehöll en av min ”wanties” som jag suktat efter….. >>Constella ljusstaken<<. Den står sååå himla fint uppe på sideboarden vid TV:n nu, bredvid Klongvasen.

Här hade du några av mina bästa presenttips till student och bröllop. Klicka dig in HÄR på Cervera. Din rabattkod är Nina2018 och med den får du 10% rabatt.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Stina Silfverberg
Anna Stina Silfverberg
5 years ago

Hej vilka fina presenttips helt i min smak !
Jag älskar din blogg som jag läser flera gånger per dag ( även utomland )
Hoppas in mamma mår bra träffade henne flera gånger i Sundbyberg( tror jag det var ) o nu har även jag gått i pension o lever
i ett annat tempo !

Kram

Nästa inlägg

Slammer…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x