Bragden

Hallihallå älsklingar! ❤

Påbörjade mitt inlägg igår kväll men somnade som en stock. Vaknade av att min telefon var på säsong 2 av solsidan. Jag som var på säsong 1 när jag somnade. Oops!

Har precis kollat mina instastorys från igår. Ojoj, där hamnar verkligen oftast livet som det ser ut just nu. Igår t ex, ja ni kan väl ta på er hörselkåpor om ni går in och kollar. Jag skriker som en galen struts på mitt barn. Heja hit och dit liksom. Förlåt om någon blev lomhörd efter gårdagens storys.

Jag tog med dessa godingar på Donken lunch igår, ja den här mamman hade som vanligt lekt tidsoptimist och tänkt att vi ju skulle hinna med mat hemma innan fotbollen.

Huxflux var den förbannade klockan långt över lunchtid och vi som skulle hinna handla innan. Det blev snabbt till Donken och lösa det på så vis. Barnen grät ju inte direkt.

Såg ni fotbollen igår? Åh herreminjee så spännande det var alltså! Efter att Sverige gjorde 1-0 vågade jag knappt titta längre. Dom vann i alla fall, skönt det! Nu ska det bli spännande att se vad som händer på lördag när de spelar mot Tyskland.

På kvällen sen samlades vi fotbollsföräldrar i spåret. Barnen skulle springa Midsommarlunken. Milo var lite nervös då han förra året gick ut som ett jehu och kroknade med norra Europas värsta håll.

Igår gick det asbra! Han sprang t.o.m 2 varv och gjorde det med bravur. Vilken kille! Så oerhört stolt mammi. ❤ Vilken bragd liksom…..

Deras lag vann 1000 kr till lagkassan dessutom! Va? Vilken grej. ❤

Underbar sommarbild med de gröna fältet i bakgrunden. ❤

Nä, nu ska jag jobba lite här. Har en sån – ”Inte komma till skott” dag idag men har massor att göra. Fick omboka min nageltid för jag får verkligen inte ihop det idag på förmiddagen.

Hepp – nu ska jag fortsätta här. Vi hörs av lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mat och godsaker till midsommar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x