VLOGG från LISEBERG och GÖTEBORG

Morning eller vad man ska säga?

Har varit vaken länge, varit ute på en morgonrunda. Kände att själen inte riktigt var med mig i morse och då brukar promenad vara det enda rätta. Så glad att jag bor så nära naturen och bara har ett stenkast till vattnet…. det är lycka att andas in doften av sjön och höra träden prassla. En känslig själ mår bra av det. Jag har slarvat med promenaderna nu under ett par veckor. Bara någon sporadisk sådär…. Det är inte bra, inte för mig. Jag behöver ha mina regelbundna promenader för att må bra. SÅ är det bara.

Nu när Tony går på semester, iiiihhh…om bara 2 dagar, så har vi sagt att varje morgon ska det tas en promenad. Vi ska också träna, hemmaträna. Försöka äta hyfsat i veckorna och sen får man sväva ut på helgerna. Eller det här är visionen, sen får se hur konsekventa vi blir? Det där fanskapet sitter ju i skallen liksom. Man MÅSTE ha pannben för att lära sig ett nytt tänk och ändra en livsstil. Helt ärligt så känns mitt pannben lika hårt som kvicksand ibland. Totalt nte så hårt med andra ord…. men jag har med åren också lärt mig att mycket sitter i måendet. Det gäller bara att förstå att de där två går hand i hand.

Hörni….nu äntligen så kan jag bjuda på videon från Göteborg. Sa just till Tony när vi var på väg hem att det är dessa videos vi kommer vara glada för när vi blir gamla och gaggiga. Mitt tips till dig är att filma så mycket som möjligt. Idag, när Thedde och Elliot är så stora så ångrar jag att jag inte filmade dem mer när de var små. Det är verkligen en sååå värdefull skatt att ha. ♥

Hoppas du ska gilla denna vloggen.

Nu ska jag jobba vidare här en stund, sedan får vi se vad dagen erbjuder. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
5 years ago

Galet det där med träning/mat vi livet…tycker jag kämpat så sen i april iaf men har så klart även unnat mig mer mat och def fika nu kör jag någorlunda nästan alltid nyttigt vardagar! Och Pw ska se om det kan leda till en hälsosammare profil! Vill vara stark och känna mig tipptopp, nu har magen tyvärr bullat på sig, lyckats med konststycket att gå upp en storlek …

Jaja kul att se filmen, du och Milo är galet lika!!

Nästa inlägg

Göteborg levererade

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x