Skönhetstips

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Ni vet ju att mitt hår blev helt förstört när jag gjorde blonderingen i början av December förra året. Min räddning blev den här produkten!

Detta är Anti Snap från REDKEN (<länk). Alltså en leave-in produkt som man har i håret när det är blött. Det är alltså ett protein som stärker de delar av håret som är poröst och skadat.

Detta har lagat och hållit ihop mitt hår på ett fantastiskt sätt. Det liksom sluter hårstrået efter en tvätt och gör så borsten bara flyter igenom det. Tar bort allt frissigt och boostar. Världens bästa produkt om du frågar mig?!

Grymt nog är det drygt som tusan så jag har fortfarande massor kvar även om det var ett halvår sen jag köpte det. Älskar dryga produkter!

nattkräm HÄR.

I maj skrev jag ett inlägg om dessa ansiktsprodukter. Skrev att jag skulle testa och se hur de funkade? Nu har jag testat i en och en halv månad och fått de första resultaten.

Kan säga att jag är supernöjd. Alltså verkligen! Vill inte använda annat nu. Först och främst har porerna blivit mindre, med åldrande hud kommer också oftast grova porer. Där ser jag en jättestor förändring. Runt mens får jag ofta finnar runt munnen eller på hakan, det är oftast där de sätter sig när det handlar om hormonell acne. Inte en finne så långt ögat kan nå! Fick en påbörjat till finne på hakan innan mens, körde kvällstvätten och på morgonen var den borta. Helt sant! Så jäkla grymt!

Har också denna ansiktsvatten som heter Soothing Toning lotion och som innehåller PHA syra och gör underverk för huden alltså. Så min ansiktstvättrutin är som följer:

1) Ansiktstvätt (inte tvål utan en tvätt som är avsedd för ansiktet, jag använder den HÄR).

2) Ansiktsvatten (den här ovanför).

3) Dagkräm/nattkräm beroende på vilken tvätt det är, dag för morgon och natt för kväll. Länkar till dem hittar du här ovan.

4) Ögonkräm

Med koden: 5X86GYRKK får du nu 100 kr rabatt om du handlar för mer än 599 kr hos NordicFeel ifall du skulle vilja fynda lite såhär på en måndag!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
5 years ago

Har köpt brun utan sol sprayen marc Ibane och deras vante till. Har nu höga förväntningar haha! Sprayar du sprayen på vanten och sen på kroppen? Duschar du efter ett par timmar?. Hittade inget om det på flaskan. På den jag använt tidigare Cocoa Brown ska man ju duscha efter X antal timmar..
Kram fina!

niinis
niinis
Reply to  Frida
5 years ago

Alltså den är såååå bäst! Jag sprayar i vanten. Jag brukar duscha på kvällen eller på morgonen dagen efter. Lycka till nu! Kommer bli så fint! Kram

Nästa inlägg

Semester

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x