Poolfix och nagelfix

Godmorgon raringar!

Sååå kul att läsa om vad ni ska hitta på under semestrarna, allt låter så härligt! ❤ Vi har en sån ”fixa hemma” period nu. Vi ska ställa i ordning vår lilla bubbelkopp på baksidan och sånt där.

Igår tog vi äntligen fram den. Ni vet ju att Tony var envis som en åsna att ha den kvar långt in på hösten. Jag stretade emot och menade på att vi ju absolut inte skulle njuta av den längre så lika bra att tömma och plocka bort. Vad tror ni hände?

Den jäkeln frös med vattnet och hela skiten i! Vi fick stå med varmvattenhinkar och försiktigt försöka hacka bort vattnet. Så går det när familjen KAOS är i farten.

Hahaha! Såhär såg det ut och du kan läsa mer om allt i det här inlägget! Vilket jäkla jobb det var alltså! Vi var också rädda att den skulle gå sönder såklart.

Igår hittade Tony ett litet pys i sidan på den. Men nu är den lagad och idag ska vi fylla den. I år tänker jag fasen inte ge mig vad han än säger….

Igår startade vi dagen med en morgonrunda bestående av PW och jogg. Sen hem och träna igenom kroppen. Den här frukosten på altanen igår morse efter allt var gudagod kan jag lova.

Nu ska vi snart ut på nästa. Men min karl gillar ju att sova på morgonen. Jag vaknade halv 2 inatt och då var han fortfarande vaken. Inte konstigt att man vill slagga sig igenom morgontimmarna. Men idag är tanken att jag sparkar upp honom tidigare (han bad om det igår).

En bild från i lördags från tjejfesten. Här kan man se utväxten på mina naglar också. Så sjuuuuukt långa. Dom växer som ogräs just nu. Var och fick dom fixade igår hos bästa Linh.

Det blev ljusrosa igen. Har trivts så himla bra i dessa naglar. Gillar ibland att ha neutrala naturliga. Sen gillar jag att sväva ut ibland också.

Hepp, nu jobba lite här innan jag väcker karln med min ljuva stämma. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna-livet med psykisk ohälsa
5 years ago

Riktigt fin färg på naglarna

niinis
niinis
Reply to  Joanna-livet med psykisk ohälsa
5 years ago

Tack snälla!

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Snygg Nina, ha en fin dag i ert mysiga hem:-)

niinis
niinis
Reply to  Helene i Götet
5 years ago

Tack fina du! Detsamma till dig! ❤️

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x