Tips till din makeup

Tänkte jag skulle köra ett sminktips nu och också tipsa Dig om att sminkborstarna som jag använder är på REA just nu.

FÖRE/EFTER foundation.

Ja sån här skillnad blir det i mitt ansikte när jag kör foundation. Som ni ser så neutraliserar den de röda tonerna och jämnar dessutom till.

På sommaren kör jag en lättare variant för att få den lite naturlig och för att det känns hemskt att ha på något supertäckande när det är varmt och soligt. Dock så vill jag fortfarande få en jämn hudton och också dölja lite skavanker så då kan en lätt foundation vara toppen. Den HÄR foundation ska vara väldigt lätt, ge massa glow och vara bra (dessutom på REA just nu). Följer en makeupartist på Instagram som bara använder denna foundation! Stor tumme upp på den!

Den HÄR penseln applicerar jag sen allt med (också på REA). Älskar att lägga underlagskräm (foundation) med borste. Blir inte kakigt, bara naturligt och jämnt. HÄR hittar du alla Real Techniques borstar nu som är på REA!

Fick en läsarfråga förut! Just det som Eva efterfrågar här är ju hur man ska täcka det blåaktiga inåt ögonvrån, alltså där näsan börjar. Alla är i stort sett blåaktiga där. Det beror på att det löper blodådror där som ibland gör att man ser svart eller blåaktig ut. Det ser ni att jag också gör på 1:a bilden nedan.

På bild nr 2 ser du tydligt hur jag lägger min concealer. Jag använder DEN HÄR då den bara är bäst! Sett att många andra, bla de som jobbar som makeup artister på TV använder den. Den täcker superbra och sitter hela dagen. Love love love it!

Jag använder den HÄR concealerborsten. Det är en tätad rundad borst som liksom buffar in concealern i huden. Den är grym! Den är också på REA nu.

Hoppas Du fått lite inspiration och tips nu! ❤

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FREDAGSLISTAN

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x