Det gick inte….

Gokväll finisar!

Fyfan, jag kan inte rå för att jag känner mig helt deppig. Det var precis helt värdelöst att dom förlorade och att det nu är slut för Sverige. Usch….MEN.

Det var fantastiskt stort att de gick vidare till VM, det var heeelt otroligt att de vann gruppen, att de gick ända till kvartsfinal är liksom toooo mutch. Förstår ni? Det dom gjort har verkligen varit så otroligt stort i sig.

Vi träffades på en restaurang här i stan. Många var laddade till tänderna såklart. Vi också!

En kall öl, sorlet, Sverigetröjorna, förväntningen och spänningen kändes verkligen i luften.

Fina vänner! ❤

Lite gott att äta och sen kunde matchen börja. Resten är historia. Det blev som det blev liksom! Tycker vi ska vara stolta över våra svenska landslagsmän, det är inte dåligt att vara åttonde bäst i världen!

Det blev en skön promenad upp på stan sen. Vi stannade till och handlade och sen hemåt. Här är vi nu….skönt slöandes i soffan. ❤ Milo ska nattas, han är uppe i varv efter fotbollen och allt. Själv ska jag masa mig till toan och tvätta bort sminket. Tänk att det kan kännas så jobbigt ibland?

Ha en trevlig kväll nu finisar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snygga solglajjor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x