Måndagslista

Godmorgon Måndag!

Med semester så har man ju den stora ynnesten att få ha lördag hela veckan. Eller i alla fall Tony. Mitt jobb innebär att man aldrig är helt ledig, dock så försöker jag jobba från ca 06 på morgonen till runt kl 10 på morgnarna nu, detta för att jag ska kunna vara lite ”ledig” mitt på dagen. Sen jobbar jag någon timme på kvällen också. Men i det stora hela är känslan ledighet när vi alla är hemma. ❤

Kickar igång veckan med en måndagslista tänkte jag!

1) Vad ser du fram emot den här veckan?

Låter helt konstigt kanske men jag tror att vi ska måla vår husvagn Vagnhild. Det är jag faktiskt supertaggad för!

2) Ska du baka något gott denna veckan?

Ja, jag tänkte faktiskt efter jag skrivit till dig gå upp och baka proteinfrallor. Ett nytt recept som jag vill testa.

3) Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid till denna veckan?

Jag skulle vilja göra en ordentlig storstädning. Fejja och putsa i alla hörn och vrår. Kanske köpa något nytt så det blir lite extra kul. Ska försöka övertala gubben till både IKEAbesök och loppisbesök. Han brukar inte vara svårövertalad faktiskt…

4) Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

FLYT, jag ska försöka ha med det ordet. Jag ska ha en positiv vibe i hela själen och försöka rida på det så länge som det bara går och det ska gå för alltid tänker jag.

5) Vad gjorde du igår kväll?

Vi var på Pinchos och åt en bit mat. Vi var inte jättehungriga men visste att vi skulle bli det senare, då är Pinchos med sina smårätter perfekt.

6) En bild som symboliserar denna dag?

Kommer inte hinna ta på mig linserna ens för det känns som jag har massor att göra.

7) Vad åt du till frukost?

Inte ätit ännu, har bara hunnit jobba hela morgonen. Men det ska bli nybakta proteinfrallor till frukost idag!

Japp tjejer och killar, då kör vi måndag! Vi hörs lite senare.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så lovely!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x