Morgonkaos

Morning finisar! ❤

Har just avnjutit frukost på altanen. I morse var det småkaos här hemma. Milo vaknade fööööör tidigt och kom och la sig mellan oss.

Snorvarmt i hela huset och ett kokhett barn intill, ja då sover man inte så mycket. Sov dåligt natten innan också så jag höll på att få dåndimpen. Ja men sen vaknade han och ville gå upp, han hade också sovit för lite så jag tyckte han skulle fortsätta sova.

Tror ni han tyckte det? Han var sugen på sina 3 timmar vet ni….. Ämen, jag sparkade upp Tony och sa att ”Nu är det din tur och gå upp och lösa det här, jag måste få sova”. Han lommade ut med Milo och jag lyckades somna om. Va? Vilken grej!

Rekommenderas som sommarfrukost! Turkisk yoghurt, kvarg, färska jordgubbar och blåbär och lite solrosfrön så är man hemma. Så jäkla gott och sååå mättande!

Dock så låg han redan på plus min karl. Kolla bara? Så jäkla gött han bakade igår. Slängde ihop mitt recept på scones och det var så himmelens gott.

Tips till andra karlar där ute! Släng ihop lite goda scones vetja. Uppskattas garanterat av er partner, jag lovar!

Hepp, dags att ta tag i dagen på allvar här. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Spontandag till storstan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x