Bästa starten

Morning eller goddagens!

Första inlägget idag. Den här morgonen var optimal och så jäkla härlig. Vi kör ju träningspassen på morgonen här hemma.

Jag skriver om dom nu för ni är många som skrivit till mig att ni blir inspirerade att komma igång också. Alltså, ALLA kan göra det här. Man behöver inte vara vältränad alls, man kan kliva upp från att vara soffpotatis och bara göra det.

Jag själv har blivit så inspirerad av en bok och av Mikael Hollsten. Ni vet tränaren i Biggest Loser? Följer honom på Instagram och han typ skäller ut en på sina storys och säger sanningar som att ALLA kan och SKA träna nånting VARJE DAG! Haha, det känns som en pappa som sitter och hytter med pekfingret och bestämmer hur man ska leva och jag gillart!

Upp och hoppa innan man ångrar sig. Lättast är det när man kliver upp och bara gör’t. På med träningskläder direkt bara.

Jag brukar dricka vatten och en proteindrink innan så jag får lite energi och orkar.

Om ni vill kan jag kanske skriva mer om övningarna vi gör? Jag har gjort ett program till Tony och ett till mig. Vi kör samtidigt sen, bara att vi har lite olika övningar. Det är 9 övningar som vi sen kör utan avbrott och 3 varv.

Det som är så jäkla bra är att man klar sen. Går på 20 minuter. Sen är det färdigt. Så jädra skönt och slut blir man alltså! Jag har både hög puls och känner mig slut efteråt. Det ger alltså både konditionsträning och styrketräning i samma.

Efteråt tog vi sen en snabbdusch för att få bort det värsta svetten, sen dopp i poolen. Jag var så sjukt avslappnad efteråt. Det var så skönt och ba ligga i den varma poolen och bara njuta av att få vila.

Sen upp och duscha och äta frukost såhär. Du, då känner man sig faktiskt ganska så nöjd med sig själv.

Nu är vi på väg för att kolla staket som vi ska bygga. Orkar inte vara i solen så då kan en liten spaningsrunda vara perfekt.

Vi hörs senare!

Ps: Klicka i hjärtat om ni vill ha övningstips också!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mys på ingång

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x