Produktiv

Gokväll!

Klättrar på väggarna av sötsug. Det står en skål med godis på bordet här vid TV:n men jag vill verkligen inte äta godis idag. Googlar på mina egna nyttiga recept, lutar åt att jag slänger ihop en nyttig blåbärsmuffins i micron snart. Har bara inget färdigt recept så jag måste köra lite freebase.

Nåväl, idag har det varit VARMT! Alltså holy moly macarony! Det är liksom helt galet. Det känns som vi bor i ett exotiskt land med extremvärme men detta är ju Sverige!

Dagen började med lite kattgos innan jag gick upp för att klä om till träningskläder.

Ja, vi tränade ju vårt lilla cirkelpass i morse. Ni är många som klickat i det lilla hjärtat så jag ska se till att fota allt så kan jag lägga upp det här sen så kanske någon annan får lite inspiration. Vi har en plätt på baksidan som ligger lite avsides som vi tränar på. Där svettas och stånkar vi ikapp.

Vår lilla träningsplätt. Det ser ut som höst med tanken på löven….men det är björkarna som torkat ur så de tappar löven. Så sorgligt för jag älskar verkligen björkarna här. Måtte det regna någon dag.

Efter träning och frukost fick vi med oss Magnus för att hjälpa oss och planera baksidan och staketet. Han är ju snickare och är proffs på dom bitarna.

Vi åkte förbi Lager 157 också och Magnus var överlycklig för kylan därinne. Oj vad skönt det var att strosa där, vi blev nog kvar en timma nästan. Vad gör man inte för lite svalkande? Hittade några riktigt billiga t-shirts och linnen. Dom här 5 plaggen kostade typ inget. Helt galet billigt. Har letat efter t-shirtar som påminner om de som Hannah sålde på FEMME (men som nu är nedlagt). Den svarta och vita påminner såå mycket om dom. Hittade lite till Milo också. Tony handlade lite t-shirt och hoodies också. Här hemma har jag precis fått haft alla barnen hemma på grillkväll. Har infört söndagsmiddag igen….vi kom av oss lite förut med det men nu kör vi på igen. Så mysigt att få ses med alla med en gemensam middag.Bara kväll kvar här. Ska ligga på soffan och göra ingenting. Tony och Milo åkte till badet en snabbis och skulle svalka sig. Jag ligger här istället och har träningsvärk jag. Ha en fin kväll nu hjärtana! Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Söndagstips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x