Jag gjorde det!

Morrn morrn!

Ja igår badade jag. Det började med att en snok kom simmande i vattnet och fördröjde hela grejen, så jäkla läskig att dom simmar lika bra i vatten som dom slingrar på marken. Usch…. nog för att de är helt ofarliga med iiiiiih!

Satt länge och laddade. Tänkte att jag bara skulle hoppa i, fick många tips om det så jag kastade mig i.

Sen gjorde jag det bara! Haha…. sån chock. Kroppen fattade nog inte vad som pågick och så fick jag näsan full med vatten! Haha! Alltså – jag frustade och skrek så hela jäkla badstranden vaknade ur sina soldimmor. Helskotta vad obehagligt… haha! Men hörni….skönt var det efter en stund men kroppen höll sig också i chock en stund. Det var ju typ 4 år sen det hände sist! Men det var det värt då det var så oroligt svalkande för kroppen läääänge efteråt. Kunde t.o.m sitta i solen en stund.

Senare på kvällen var vi bjudna på lite mat hemma hos Åsa och Micke! Så otroligt lyxigt att komma till färdigt. ❤

Köpte med mig en liten minipresent med servetter och ett doftljus som doftade chokladkola. Såååå mumsigt! Man ville äta upp ljuset.

Den här vackra och jag blev kompisar. Han låg på bordet framför mig så jag fick klappa honom.

Åsa och jag var gravida samtidigt och hon fick Meja i Oktober och jag fick Milo i December. Ungarna har alltså känt varandra sen de föddes.

Igår tittade vi på gamla foton och så skrattade vi gott åt att Meja blev påmind om att det var vi som köpt den här Brio giraffen till henne när hon fyllde 1 år. Kolla den lilla bilden.

Kolla in dom här busarna då? Här skrattar dom så de håller på att gå av på mitten! Detta var Mejas 2 årskalas. ❤❤❤ Så kul att de följts åt hela livet.

Blev en jättemysig kväll, vi satt ute till kl 11 igår kväll utan att ens behöva ta på en kofta. Otroligt!

Inatt har jag och Tony bäddat åt oss i vardagsrummet. Vi har AC där och det var så ljuvligt, jag sov ända till 8.30 när Milo kom och väckte oss då han också precis vaknat. Så skönt!

Nu ska jag fixa frukost, idag ska jag försöka måla vår husvagn Vagnhild (om det inte blir för varmt). Imorgon ska hon nämligen ut på tur så då måste hon vara fin!

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 years ago

Härligt att du vågade! Är det någon sommar man ska bada så är det ju denna. Vet inte om vi någonsin kommer få uppleva 25-26 grader i Mälaren igen. Ha en fortsatt fin sommar, och passa på att ta ett dopp, eller två, till!

Therese
Therese
5 years ago

Badade sist 2014 och hade förmodligen gjort detsamma nu om det inte vore för min extrema noja för typ allt nu när jag är gravid. Men däremot hade jag aldrig, ALDRIG badat efter att ha sett en orm simma just där. Jisses, vad modigt.

annastina silfverberg
annastina silfverberg
5 years ago

Härligt med bad i Sverige , jag har inte badat i Sverige på vad jag kommer ihåg på 30 år ( är så klart gammal ) men har nu flyttat upp till min särbo efter 15 år till fridfulla Ockelbo o han bor granne med en urmysig badplats
Tack för en underbar blogg som jag följer varje dag Kram till el härliga familj o hälsa mamma // Kram

Maggan
Maggan
5 years ago

Härligt Niiinis! Fast jag har tillgång till vatten badar jag aldrig. Förr älskade jag att bada.

Nästa inlägg

Laddar för bad!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x