Magiska dagar

Heeej!

Låter så jäkla klyschigt och säga magiska dagar men…. alltså, det har verkligen varit så jädra najs att umgås såhär. Vagnhild och nära och kära precis intill knuten. Så värdefullt för mig och jag kurrar som en liten katt när jag får ha det såhär. ❤ Behöver aaaaabsolut inte vara lyxigt alls, bara jag får hänga såhär och ha en egen vrå att krypa in i på kvällen så är jag så jäkla nöjd.

Vi sitter i bilen här och är på väg hem efter några fantastiska dagar i Rullsand. Tänkte jag skulle skriva en recension om campingen i sin helhet imorgon. Ni brukar ju gilla när jag berättar om olika campingplatser och vad jag tyckte om dem. Det kommer att bli både ris och ros kan jag skvallra om redan nu.

Det har badats, lekts och solats. Papporna har lekt lika mycket med badleksakerna som kiddosen. Milo har fått haft både kompis Noel och kusinerna Neo och Molly som lekkompisar. Lycka! Ytterligare sommarminnen har planterats hos Milo. ❤

Tanten har badat och suttit i solen!!!! Jajemensan, idag hände det igen, i’m on fire ju! Badar liksom hela tiden…. nåväl, 1 gång idag vilket ju alltid är nåt.

Igår hände dock en olycka på stranden. Milo dök rakt på en sten i vattnet och gjorde sig riktigt illa. Han slog i under ögat, i pannan och på axeln. Kom upp ut vattnet och skrek mamma upprepande….stackars han blev så himla himla rädd för han trodde han blödde. Han är känslig för blod nämligen. Tacka fasen för att man blir rädd när det dyker upp en stor sten mitt i alltihopa i vattnet. Han kan inte varit det första att slå i. Han är dock ok nu, fick märken där han slog i men inget värre. ❤️

Igår kväll blev det både lite middag på restaurangen och minigolf. Så jäkla kul och jag vann nästan i år också, förra året vann jag men i år tappade jag koncentrationen på slutet och blev en god 2:a.

Nu har vi landat hemma, vi är såå hungriga och ska laga lite mat här nu. Ha en trevlig kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
5 years ago

Saknas lite text kring Milos olycka. Hoppas allt är bra med honom! Ni ser ut att ha haft det skönt.

niinis
niinis
Reply to  Katarina
5 years ago

Oj, ja nu såg jag det. Han hade slagit i under ögat, pannan och axeln. Blev mest rädd tror jag och nu är han ok. ❤️

Eva
Eva
5 years ago

Så härligt det är nu med det fina vädret! Haha jag tror du är den finaste, piffigaste på en camping i hela Sverige målad och piffad i håret.

Anna
Anna
5 years ago

Snygg är du!!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Men tack fina! ❤️

Nästa inlägg

Roadtrip

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x