Datenight

Moooorning! ❤️

Hur har ni det i sommarsverige? Wow – vilken jädra sommar vi har alltså? Idag ska vi få 34 grader i vår lilla småstad, dock så ska vi fly mot Stockholm jag och Tony (inte för att det är så mycket kallare där, 33 grader).

Vi ska ha lite egentid och mys. Gå på Billy Idol på grönan ikväll, men innan det ska vi shoppa lite. Sen blir vi kvar på hotell ikväll. Milo är hos farmor o farfar och en av stora barnen roddar med hus och katt.

Igår morse skämde vi bort oss med hotellfrukost hela familjen. Ibland är det härligt att få lyxa till något så vardagligt som en frukost.

Efter frukost for vi ut på sjön igen. Så härligt! På en båt fläktar det och värmen känns inte lika ihållande.

Vi stannade till vid Grönsöö slott och käkade våra sallader vi tagit med.

Lite posebilder på bryggan! ☀️

Milo härmade mig och förklarade att det är såhär jag ser ut….. HAHAHA! Spot on liksom!

Väl hemma träffades vi med mamma och pappa, syrran och hennes familj på Hamnmagasinen. Käkade en bit god mat och umgicks. Så mysigt!

Nu iväg mot Sthlm! Vi hörs senare och sen kan ni följa mig på min Instastory, uppdaterar ganska så ofta där ➡️ @niiiniskitchenlife.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Minna
Minna
5 years ago

Jo håller helt med underbart fantastisk men klart jag som vanligt oroar mig om orsakerna till detta extremväder och vad det kan leda/leder till.. Blir faktiskt lite oroad…

Nästa inlägg

Sommardagen

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x