Kalas

Halloj!

Måndag, för oss är det fortfarande semesterdag måndag så ingen måndagsångest här.

Har ni börjar jobba ännu? Eller har ni allt göttigt framför er tro?

Igår var vi på Milos kusiners födelsedagskalas. Neo och Molly fyller år med bara några dagars mellanrum så då är det toppen och köra allt samtidigt.

Är det något jag saknar sen jag började äta glutenfritt så är det sån här tårta. Denna är ju på en sockerkaksbotten med marängtopping så den går ju att göra glutenfri. Har bara inte ens tänkt på det! Måste göra en innan sommaren är slut.

Eva & John hade fixat roligt till barnen. Det var fiskdamm på kalaset, det var en damm som innehöll en hel del och Milo fick kämpa hårt för att få upp sin fångst.

Han såg rätt nöjd ut! Ett ”snake egg”, godis och hållbara såpbubblor. Alltså man kan ta dom i handen och de går inte sönder. T.o.m vi vuxna lajade med det. Ormägget väntar vi på ska kläckas och att det ska vecklas ut en orm. Den ligger i vatten och är faktiskt ganska så läskigt!

I morse klev jag upp och körde mitt cirkelpass. Tony tror jag somnade vid 4 i morse så han var inte med, han kunde inte sova och kollade film efter film. Vaknade några ggr och såg honom sitta där. Lika bra han fick sova.

Jag försöker köra 4-5 dagar/vecka med mitt cirkelpass. Har kört lite hårdare nu den sista veckan då jag känner man att blir starkare hela tiden. Här satt jag och vilade lite då jag var sååå svettig. Det är just här som man är så tacksam för att det äntligen är över för den här gången. Att man överlevt. Att man inte fått hjärtsnurp. Att man inte svimmade och allt det där….

Det var skönt att bubbla lite i bubbelkoppen och ta en dusch efteråt. Det är också där som jag kör min stretching. Skulle jag inte stretcha efteråt skulle jag ha årets träningsvärk jämt. Körde lite hårdare med rumpan den här omgången och herreminjee så slut jag var i ben och stjärt när jag var klar.

Nu ska vi snart åka till IKEA. Till helgen drar vi på husvagnssemester och allt i husvagnen ska vara klart tills dess.

Behöver fixa med allt som ska till utetältet nu också. Vi ska ju vara iväg nästan 2 veckor så då vill det till att allt är fixat och klart!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
5 years ago

Sååå mysigt att campa. Tyvärr så delar inte sambon den uppfattningen med mig alls, så husvagn blir det nog bara om jag vinner drömvinsten.

Nästa inlägg

Åska och regn

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x