Nu kan du lyxläsa

Alltså, när jag fick förfrågan om detta samarbete så tänkte jag ärligt att ”Jaha, vad kan det där vara nu då?” Lite skeptisk om jag ska vara helt ärlig. Tänkte att det var lite ”hitte-på” sådär. Jag tänkte att jag ju ändå måste testa produkten innan jag sågar den.

Okej, shit vad fel man kan ha om saker! Det här är kanske det bästa påfundet som skapats näst efter hjulet, internet och smink! Haha…

Så jäkla bäst hörni! Detta kommer totalt att förändra allt för mig när det kommer till att läsa.

Lyssna här!

Nu har Storytel släppt en läsplatta (Storytel reader) som Du kan läsa på både i solen men också i mörkret. Det är en bakupplyst E-ink skärm. Det är som att läsa riktig bok men på en skärm. Jag tycker att det känns som om det är ett pappersblad där inne i mackapären, så likt en bok är det.

Jag läste till frukost i morse. Solen gassade men man kunde se perfekt. Liten och behändig, väger 200 g, lika mycket som en tunn pocketbok.

Ser ni vad jag läser? Den heter ”Drunkna inte i dina känslor” och jag börjar tro att den är skriven BARA för mig alltså. Mer ”spot on” har aldrig något varit någonsin. Ja sitter och hummar nickande och är i chock över hur rätt en bok kan träffa! Är du en HSP (Highly sensitive person) människa så måste Du läsa den här!

Detta är ett minifat som jag åt min frukost i så du ser ungefär hur stor den är. Du kan tanka ned 4000 böcker som du kan läsa offline. Det finns 55 000 e-böcker att ladda ned av. Kopplas enkelt till wi-fi hemma när du ska tanka hem böckerna. Batteritiden räcker i flera dagar även om du skulle läsa hela tiden!

Man kan sen pausa i sin bok och fortsätta lyssna i sin mobil t ex. Den synkas automatiskt i ditt Storytel konto. Lyssna eller läs, man väljer liksom själv. Själv tyckte jag det var jättemysigt att läsa såhär, vilket jag absolut inte trodde! Jag som bara förespråkat att lyssna på böcker är villig att erkänna att jag ändrat mig. Det här är superflöschdeluxe ju, bättre sätt för avkoppling finna inte.

Tony LÄSER ju böcker, alltså vanliga böcker. Jag har höjt lite på ögonbrynen och tänkt att vad krångligt och bökigt när man kan lyssna. Men nu förstår jag honom, det är supermysigt att läsa. Och med den här läsplattan så kan man ju ha med sig 4000 böcker liksom…..väger ändå bara 200 gram!

Får plats i en hand. Kan inte bli enklare ju? Du kan ställa in radavstånd, typsnitt, ljus m.m så den blir precis så personlig och bra som du vill ha den.

Läsplattan kostar 999 kr och beställs på storytel.se/reader. Den kopplas till ditt konto i Storytel.

Här har du nu ett erbjudande på en provperiod att lyssna (och läsa om du har en Storytel reader) fritt i 30 dagar, det får du genom att klicka in dig HÄR och fylla i dina uppgifter.

Hoppas du ska gilla lika mycket som jag!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christa
5 years ago

Den där boken borde visst jag också läsa! 😀

/C

http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

RM
RM
5 years ago

Alltid bra att få folk att läsa men själv föredrar jag en hederlig bok som man kan bläddra och hålla i.

Norpan
Norpan
5 years ago

”Drunkna inte i dina känslor” är en bok alla HSP:are bör läsa, rekommenderar den varmt ❤️

niinis
niinis
Reply to  Norpan
5 years ago

Jaaaa, den är sååå bra! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Gäller det än?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x