Nu är Vagnhild döpt

Morron sötisar!

Vaknade redan halv sex och tänkte att jag skulle skriva till dig direkt. Idag kommer det nämligen vara hoolabaloo full fart. Idag ska liksom allt hända innan resan. Imorgon bitti åker vi och då ska jag ha fått allt gjort så att man kan åka i lugn och ro. Annars sitter man ju och klurar på allt man kan tänkas ha glömt och missat hemma hela vägen till Ullared. Avskyr den känslan….

Tony brukar säga ”Nina, bara du har med dig alla dina tillskott och krämer så löser sig resten”. (Ska skriva mer om det senare). Så är det verkligen, så jag behöver egentligen bara släppa på mitt förbaskade kontrollbehov så kommer allt att bli bra.

Igår åkte vi till Västerås för att inhandla lite bokstäver till Vagnhild. Stannade först på Brasserie Stadsparken och käkade en bit mat.

Åh hörni, vid bordet bredvid satt ett ungt par med hennes föräldrar och berättade att de var gravida. We overheard them kan man säga…. Jag blev alldeles rörd. Så fint! Jag minns själv när jag berättade för mina föräldrar första gången och mamma började gråta av lycka.

Då hade ju inte min väg till en graviditet varit smärtfri då jag redan som 22 åring hunnit haft 2 utomkvedshavandeskap och ett missfall. Men när vi väl fick veta att allt såg ok ut, det hade hittats ett tickande hjärta och lille fostret satt där det skulle vågade vi bli lite glada. Tänk, det var min fina Thedde som hade bosatt sig i min mage. ❤️ Jag som skulle ställa mig i kö för provrörsbefruktning och allt…. jag var så lycklig så det fanns inga gränser.

Kolla in dessa fina lås som pryder ett av staketen vid ån som löper genom stan. Det är så vackert i den här delen av Västerås tycker jag.

Vi gick genom stan tillbaka till bilen sen och fick se att det stod såna här söta lite här och där. Tror att det är konstverk?

Efter Västerås körde vi hem Elliot och sedan vidare till svärisarna. Där inne stod dom och förberedde och fixade. I vinter vill vi nämligen ställa Vagnhild på någon camping vid något skidställe så man kan åka iväg för lite skidor på helgerna, då är det bra om värmen funkar. Igår fick vi veta varför vi inte fick den att funka vid midsommar när det var så inihelsickes kallt.

Min svärfar är en klippa på att meka med husvagnar. Han har jobbat som husvagnsmekaniker i 8 år och kan typ allt! Ett år lagade, renoverade och fixade han 50 kylskåp. Ja, så du må tro att vi är tacksamma för det, är det något han kan så är det husvagnar och kylskåp.

Nu har han fixat så vår kyl även drivs på gas. Förut så har den ju slutat funka så fort vi tagit ur elen och allt har blivit varmt där i. Detta var för att någon som ägt den tidigare bytt kylskåp och tagit bort den funktionen. Förmodligen kanske de inte kunde återställa det? Det var lite meckigt nämligen. Men nu så jäklar funkar det finfint! Nu kan vi ha mat i den även om vi kör långa sträckor.

Kolla in den här snyggingen då? Haha…fifan så knäppa vi är alltså. Vi går all in och döper Vagnhild också. Nu har hon guldiga bokstäver i sidorna på båda sidor så nu blir hon kanske igenkänd på vägarna? Ser ni oss får ni tuta och vinka!

Jaja, nu ska jag jobba en stund. Sen ska det packas för glatta livet. Jag kommer som vanligt ta med mig aaaaalldeles för mycket kläder och grejer, men man vet inte vad man känner för från dag till dag ju?

Vi hörs senare finisar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
5 years ago

Tänkte ju skriva ner några tips på ställen att stanna till på genom Småland…kan jag mejla dig? Hittar ingen adress här. Annars får jag skriva det här i kommentarsfältet.

Cabby532
Cabby532
5 years ago

Så himla kul att läsa om Vagnhild och renoveringen!! Blev så inspirerad så vi köpte en äldre cabby nu i sommar o älskar campinglivet redan!! Dock så får vi inte rätt på kylskåpet, fungerar på natten men inte på dagen. Är det helt omöjligt i denna värmen eller vet du/svärfar något knep ✊

Anna
Anna
Reply to  Cabby532
5 years ago

En del kylskåp får problem när det är så varmt som nu. Testa att dra ner på kylan (reglaget). Ibland funkar det bättre om det står på 4/7 än 7/7, om du förstår hur jag menar Hoppas det löser sig!

Synnöve
Synnöve
5 years ago

Hej på er, ha en underbar semestertripp nu, körde om Vagnhild på väg in till Enköping idag, strax efter 12tiden. Så fin hon är 😀 Kram till er alla.

Anna
Anna
5 years ago

Det där med vintercamping…. Gör’t!!! Sån otrolig avkoppling och energipåfyllning.

Tips: försök att få plats på Kläppens camping. Vi trivs såååå bra där! Suverän familjeanläggning också. Jag har åkt skidor sedan jag var fyra (med ett gäng år uppehåll, men ändå) och tycker det räcker till helt ok med backarna. Vi har tyvärr inga barn, men vänner med barn som åker till Kläppen bara för att det funkar så bra för hela familjen.

Nästa inlägg

Mys

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x