Morning Ullared

Mooooorning!

Här har dagen redan börjat kl 03.25 för en annan! Haha….alltså vad är det med mig? Har inte kunnat somna om heller…. snaaaark!

Igår hann vi typ bara in på campingen och packa upp allt. Sen var det kväll. Vi var rätt trötta efter resan så vi tog en liten tur med cyklarna och sen hem till Vagnhild igen.

Nu ska här ätas frukost och sen jäklar ska vi göra Gekås så det bara smäller om det!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla Ådahl
Camilla Ådahl
3 years ago

Hej! Det känns som att det är mig du skriver om..har så mycket problem så vet inte var jag ska börja:( 43 år är jag och äter inga hormoner.Så här har det varit för mig dom senaste 6-7 åren men blivit värre o värre.Svettas på nätterna så jag får byta alla lakan osv..ont i kroppen,kan inte gå promenader längre.Ont i en Axel kan därför inte simma längre som alltid varit det bästa för mig.Alltid ont i kroppen efter träning.Pirrar i kroppen,dålig mage,trött,torra ögon.Torr i underlivet.Orkar inte med det här längre.Måste fråga tar du progesteronkräm men inget östrogen.Ska i oktober till en kvinnoklinik 10 mil från min hemstad,men vet inte vad dom kan göra!!
Alla dessa piller kan jag ju köpa:)
Önskar så att hjälp finns att få!
Kan tillägga att jag varit på vc där dom tog ett prov för östrogenet men det visade inget så hände inte så mycket mer där.Sen tagit prover för reumatism och sköldkörteln o div andra prover men visade inget konstigt heller.
Mensen är oregelbunden o mamma kom i klimakteriet tidigt också.
Tack för ditt inlägg så otroligt tacksam att jag hittade det🙏🏻
Kram

Nästa inlägg

Vi är på väg

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x