ANNONS

Ullared och sen Böda

/

Hej raringar!

Vi är framme på Böda. Här stod campingen och välkomnade oss med öppna armar kändes det som. Redan innan vi fått upp förtältet så hade två karlar redan varit fram och hjälpt oss på olika sätt.

Dagen började dock med ytterligare en dag på Ullared. Såg att någon skrev att det var White Trash med Ullared. Då är väl jag och Tony white trash då. Det kan och får man ju tycka hur mycket man vill. Jag gillar Ullared och känner att det nästan är en Svensk tradition att åtminstone ha besökt det en gång, white trash eller inte. Där finns sånt som man hittar i vanliga butiker i vanliga städer men till lägre priser.

De människor jag såg där idag var alla sorters människor och från olika ursprung. Träffade t.o.m nära vänner från vår hemstad utan att veta av varandra. Snacka om att man blir förvånad. Haha….

I alla fall. Nu när jag blivit 40+ så orkar jag liksom inte ha förutfattade meningar om saker eller vara dömande med allt. Jag vill besöka ställen, träffa människor, uppleva nya saker och sedan bilda min egna uppfattning. Visst kan jag väl tycka olika saker jag också men jag lägger liksom ingen värdering vid det. Jag orkar liksom inte. Det finns så jäkla mycket tråkigheter och saker som det ska tyckas och tänkas om så jag blir helt matt. Jag låter liksom saker vara som dom är. Försöker verkligen att se på allt med öppna och tillåtande ögon på nåt sätt. Det har gjort att jag befriat mig själv lite, alltså tagit bort saker som på något sätt stört mig. Svårt att förklara men jag hoppas ni förstår vad jag menar?

I alla fall….här på väg mot Gekås igen. Vi skulle nog inte kört en dag 2 om det inte hade varit för att jag tappade min jacka ifrån vagnen när vi gick där igår. Vi blev såklart tvungna att hämta den och tog en liten runda samtidigt. Redan 10 min efter att jag tappat den hade personalen lagt in den i kundtjänst. ❤️

Två gående föräldrar och ett barn som tröck ned sig i en kundkorg. Milo orkade inte gå runt idag så det passade ju perfekt. Med tanke på mina ömma tår hade det varit jäkligt gött att ligga i den också. När ska de tillverka kundkorgar som vuxna får plats i är min undran?

Sedan var det dags att åka vidare mot Böda. Vi stannade till i Bredaryd och käkade på Wärdhuset. God mat och mysigt där. Man fick t.o.m mjukglass till efterrätt!

Somnade som en liten gris efter maten och vaknade upp såhär. HAHAHAHA! Läsbrillorna, hatten och nackkudde på. Fifan så snygg man är alltså. Va? Här reser man med klass…. Bara Louis Vuitton koffertarna som saknas ju.

Såhär satt jag halva vägen. Fötterna i Tonys knä kan vara det mysigaste när man åker långt. Sen att man får in bälteshållaren i låret och krokig rygg, ja det får det väl vara värt!

När man väl åkte över Ölandsbron visste man att det var nära. Älskar den känslan, då vet man att snart får man lite lugn och ro och avkoppling på en av Sveriges bästa campingar.

Här vaknade den lille i baksätet till liv också. Så förväntansfull och glad! ❤️

Han var snabb att ta sig till skateparken. Swosch sa det så hade han bytt om och kvistat dit. Jag är lite orolig sådär så jag gick efter honom efter en stund. Vågar inte låts honom vara själv där om han gör sig illa eller nåt.

Det första vi gjorde var att bygga upp förtältet. Sen var det de roliga kvar. Piffet! Nu såg ni också var grejerna vi köpte var tänkta till. Till vårt förtält så vi fick till lite mys!

Mysigt blev det, det kan jag lova! Vi sitter här nu och myser. Alla ljusen i lyktorna är tända, jag sitter under en filt i den uppblåsbara fåtöljen. Det blåser lite utanför men det är inget vi känner av då förtältet är så tätt.

Såhär slut var Milo när han kört färdigt i parken. Haha…. det kommer bli bra träning för hans del denna veckan.

Vi avslutade kvällen me att äta mat ifrån det nya stället. Lite nyttigare varianter av mat och väldigt fräscht ställe!

Well well. Ska ta mer bilder på allt imorgon så ni får se hur vi har det här. Nu är jag såååå trött och ska nog snart krypa ned i sängen. Klockan är efter halv 11 så det börjar bli sovtid för mig. Imorgon får vi börja rocka campingen!

Kram Nina

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00