Långe Eric

Godmorgon raringar!

Ni är så gulliga och rara. Tack för pepp, så skönt när ni förstår vad jag menar. ❤️

Igår tog vi en riktigt mysig dag med mamma och pappa. Vi började med att äta frukost inne i deras husvagn. Sen blev det en tidig förmiddag på stranden. Å jag badade tammetusan!

Här badar jag, mamma och pappa. Jag hade som vanligt svårt att komma i, men när man väl gjorde det så var det inget annat än superskönt. Havet är liksom varmt! Sen lekte jag och mamma i vågorna hur länge som helst. Du vet kasta sig med vågen så man flyger med en bit. Underskattat!

Efter lite afterbeachmys så for vi iväg till Långe Eric. Ölands högsta topp!

Milo tog bild på dessa häftiga stenhögar som många bygger. Sen kastade vi macka. Pappa, mamma och jag läste om fyrens historia och det var såå intressant. Det har funnits bagarstuga, tvättstuga och skola då de som skötte fyren var flera familjer. Lärarinnan bodde också ute vid fyren. Allt är bibehållet.

När solen var på väg ned åkte vi hemåt. Ännu en toppendag med mamma och pappa. ❤️

Nu sitter vi i bilen här och är på väg till Borgholm. Vi vill gå runt och kika lite där. Får se om vi besöker Borgholms slott?

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
5 years ago

Härligt! Stranden ser ju typ tom ut – var är alla? Blir också sugen på att åka till Öland. Vill gärna besöka Solliden, ser så vackert ut. Har du varit där? Sverige är verkligen svårslaget en sommar som denna.

niinis
niinis
Reply to  Sofia
5 years ago

Vi var där innan kl 10 så därav den tomma stranden, annars är den verkligen befolkad. Vi är på Solliden idag, otroligt vackert!

Nästa inlägg

Verkligheten

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x