Hur behåller man solbrännan?

Kanske har de lite svalare vädret nått dig också? Hösten börjar smått att knacka på dörren även om vi alla vet att det kan bli en fantastisk augusti och september.

Känns galet att nu tänka att det bara var för några dagar sedan som vi hade 22 grader på natten här på Öland. Just nu har vi 15.

Något som många vill är att behålla den fräscha solbrännan man lyckats jobba upp under sommarens alla soltimmar. Det finns några riktigt bra knep för det!

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster.

Brun-utan-sol droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt för en naturlig solbränna. Den är enkel att använda, ger ett jämnt resultat och återfuktar huden utan att den där obehagliga bus-doften.

Blanda dagligen 3 droppar med valfri dag/ nattcreme (Obs! Använd ej produkten ensam då det är ett koncentrat!) tills du fått önskat resultat. Är du redan ordentligt brun blandar du 2 droppar varje eller varannan dag för att underhålla solfärgen. Innehåller bl a DHA + Erythrulose (ger naturlig och long-lasting solton) och Aloe Vera (ger huden komfort och fukt).

ACO Moisturising shower oil

Duscha dig själv med denna duscholja som är utvecklad för mycket torr och känslig hud. Den är supersnäll mot huden. Duscholjan rengör, återfuktar och återfettar huden. Lämnar huden mjuk och len med en skyddande och förstärkt hudbarriär och behåller brännan längre.

Neutrogena Intense Repair Body Lotion

Att denna kan vara så billig? Bästa återfuktaren EVER! Fukt är också det bästa vapnet mot falnande solbränna. Detta är en intensiv återfuktning från den allra första användningen. Har en kladdfri konsistens, är lättparfymerad och absorberas lätt för att omedelbart lindra obehag och hjälper till att reparera mycket torr hud. Den fungerar som ett återuppbyggande och återfuktande kosmetiskt ”bandage” som lindrar och hjälper till att återställa mycket torr och stramande hud och ger en behaglig känsla efter bara en applicering. Perfekt för solbadad hud!

Babor Spa Relaxing Peeling

Du kan vara lite försiktig med kroppspeeling de närmsta veckorna och om du ska använda en så bör det vara en mild och en som är snäll mot huden. Denna kroppspeeling är en mjuk gel-kräm. Mild och mjuk textur med korn från svarta vinbär som skonsamt avlägsnar döda hudceller. Ger extra mjuk hud med jämnare hudyta och ökar hudens förmåga att absorbera efterföljande produkter.

När brännan falnat brassar du på lite extra för att förbereda för en härlig BUS att använda för att få upp lite bränna som, om du uppehåller den, håller ända fram till jul!

Marc Inbane Set

Bästa buset of all times. Den här är verkligen grym. Alltså bilden här nedan visar hur bra den är efter bara en enda strykning.

Vill du behålla brännan året runt så är detta BUS att rekommendera. Vanten som följer med är grymt bra, den har jag tvättat massor av gånger och inget händer med den. Den behåller sina braiga egenskaper och är verkligen så bra på att göra så buset blir både jämnt och snyggt. Kladdar inget, doftar knappt något alls…..bäst!

Japp, det var lite tips på hur du behåller brännan läääänge även efter att hösten kommit. ☀️

10
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
5 years ago

Tack för en underbar, rolig, fantastisk och sund blogg . Måste fråga en praktisk sak … vill ju gärna förlänga färgen man fått nu. Men hur gör man rent praktiskt med dropparna? Bara i dag/natt creme? Hur blir det då runt ögonen där man har ögonceme? Och hals och dekolletage? Kram till dig

niinis
niinis
Reply to  Helen
5 years ago

Men tack snälla snälla för fina ord!

Jo, då droppar du en liten dropp i ögonkrämen och en i hudkrämen. Jag använder samma dag och nattkräm på hals och dekolletage. Kram ❤️❤️❤️

Frida
Frida
5 years ago

Alltså tack för att du tipsat tidigare om busen från Marc Inbane! Jag tokälskar den!! Blir Såå fin färg och man ser verkligen härligt solbränd ut. Lätt att applicera också med deras vante. Duschar du av färgen sen efter X antal timmar? ( så som man gör tex mes cocoa Brown) beroende på hur brun man vill bli. Eller duschar du nästa gång du ”behöver” duscha om
Du förstår vad jag menar. Hittade inget om att man behövde skölja av färgen efteråt på instruktionerna.
Stor kram

Nästa inlägg

Vi träffade kungen och drottningen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x