Love u

Alltså ni gör mig så otroligt glad ibland! Så glad så tårarna bränner innanför locken på mig. När man får kommentarer som denna….

….ja då vill man gråta en skvätt! Tack för att ni följer och för all fin feedback. Önskar jag kunde ge er kramar IRL och liksom tacka för att ni upprätthåller den här bloggen. Era kommentarer och klicken på hjärtat är ju liksom kvitto på att ni läser och är här.

Apropå inredningsinläggen med mina tips så kom jag faktiskt och tänka på det häromdagen. Jag fick ju en hel del bilder på mailen och försökte leta upp dem igen men hittade inte. Jag bad er ju skicka bilder på rum som ni önskade få lite tips på hur ni skulle göra om med enkla medel.

Blev skitkul! Fick t ex bilder på en tvättstuga som en tjej inte fick till, skrev mina tips i det här inlägget. Sedan var det så himla kul för hon skickade mig efterbilder sen som jag skrev om i det här inlägget.

Ska försöka leta upp mailen med era rum som ni ville ha tips på inspiration till förnyelse och lite lull-lull, hittar jag inte det får ni gärna skicka bilder på rummet på mejlen: niiinis@outlook.com. Ja om ni vill ha lite tips….så kan jag försöka ge lite rips på förnyelse.

Någon skrev lite elakt då minns jag, typ om jag verkligen trodde att jag var inredare på riktigt…. Haha, nä men VERKLIGEN inte. Jag är så hobby som man kan bli ju. Jag kör ju mitt egna lilla race och har bara ett intresse för inredning. Inget annat. Dessutom går det upp o ner. Ibland fixar jag som tusan och ibland låter jag allt bara vara, så näääää….absolut ingen inredare, men tycker det är kul att hålla på.

Tack fina Linda för dina rader! Du gjorde min kväll. ❤️❤️❤️ Nu ska jag gosa med Majlis här i soffan och sen ska vi kolla en film jag och Tony. Skönt att vara hemma!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pernilla
Pernilla
5 years ago

Håller helt med den goa kommentaren du fick… Fortsätt vara precis som du är, du gör det så himla bra!
Just det… jag skickade ju en bild på mitt ”sovrum”… egentligen en klädkammare/förråd Men det duger gott åt mej att sova i. Vore sååå kul att få se din ide’ om hur jag skulle piffa till det. Du e ju grym på inredning… och allt annat du tar dej för!
Ha en skön kväll!!

Katrin
Katrin
5 years ago

Du är ju bäst, kram!

Nästa inlägg

Mys till höst

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x