Sista dagen

Morning raringar!

Vi sitter i bilen med Vagnhild bakom och är nu på väg hemåt. Vi vaknade tidigt i morse och packade ihop oss för att komma iväg innan dagen kickade igång på allvar.

Igår njöt vi av sista dagen på Böda Sand för denna gången. Campingen stängde nästan allt fr o m idag nämligen. Det enda som kommer att vara öppet är ICA och restaurangen i några veckor till.

Vi spelade minigolf igår. Banan är verkligen skitkul, lite annorlunda och rolig. Absolut inte för svår för barn vilket blir lite skoj för då är vi alla på samma nivå. På 12 Barbro igår så blev ställningen: Milo: 37, Jag: 38 och Tony: 39. Vad är oddsen liksom?

Vi hängde också på Bödas underbara strand igår. Helt ljuvligt verkligen! Tony och Milo spelade fotboll och jag plockade lite snäckor. Den här stranden är en av de vackraste jag någonsin sett. Känns verkligen inte som att man är i Sverige, mer som en härlig medelhavsö.

Igår fick vi dock ett litet bekymmer. Vi hade tänkt mysa till det med middag på restaurangen som en mysig avslutning på den här Ölandstrippen.

Det var bara det att allt stängde tidigare för att det var sista kvällen och att de skulle ha personalfest. Vi satte oss och åkte mot Borgholm för att leta andra restauranger. Allt var stängt. Lammet & Grisen, Böda Fiskekrog osv…. Det blev Sibylla! Haha…. Jaja, det var mysigt det också.

Nä, nu är det kisspaus! Hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bästa tårtbottenreceptet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x