Så vackert!!!

Hade slumrat in här på soffan. Har sovit så skönt. Vaknade till och såg att Elliot skickat ett meddelande.

Han har gjort sin första tatuering. Jag visste att han skulle tatuera sig, har skickat lite tips på vad jag tycker är fint och så och idag var det dags.

Gissa om jag blev förvånad när jag fick den här bilden skickad? Alldeles tårögd och rörd. Mitt hela namn. Jag blev döpt till Saritta som tilltalsnamn men mamma och pappa ångrade sig sen och ville att jag skulle heta Nina och ha Saritta som andranamn istället. De båda namnen har han låtit tatuera på sin arm. ❤️ Så otroligt hedrad och rörd. Min fina unge! ❤️

Ville bara visa dig också….. ska fortsätta snuggla här i soffan nu.

Natti natti finisar! ⭐️

Kram Nina

 1. al68 skriver:

  Så fint <3. Min stora kille (28 år) har med gjort en tatuering på sin rygg där det står MOR, bara för att jag alltid stått bakom honom. Man blir all lite rörd.

  1. niinis skriver:

   Ja men visst blir man! Jag blev oerhört rörd. ❤️

 2. Sofia skriver:

  Själv gillar jag inte tatueringar men förstår att det känns stort för dig. Blev lite nyfiken på namnet, är det ett finskt namn? Vet du varför dina föräldrar ändrade sig?

  1. niinis skriver:

   Å jag älskar tatueringar! Har gjort sen jag såg den första i mitt liv så när jag fyllde 18 gjorde jag en direkt. Jag har finska föräldrar så ja, namnet är finskt.

   Nä, dom tyckte att det passade bättre med Nina på mig efter några dagar så då fick det bli så.

 3. Katrin skriver:

  Vad fint! Ni är viktiga för varann ❤️

  1. niinis skriver:

   Verkligen! ❤️

 4. Så mycket kärlek. Så mycket ett fantastiskt annorlunda ”kvitto” på att du är världens bästa mamma för honom och extra mycket kärlek med hela tid namn. Vilken kille, mitt hjärta svämmar över!

  1. niinis skriver:

   Ja verkligen, mitt hjärta svämmade över totalt! ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..