Möblera ett uterum

Så kul, igår damp det ned lite bilder på ett projekt som Linda gärna ville ha hjälp med. Nu har jag gnuggat lite i mina inredningsknölar och tagit fram lite idéer på hur jag skulle göra på den ytan som de har därhemma.

Det är ett fantastiskt uterum som är helt inglasat och hur fint som helst! Dock så är det ett ganska så svårt utrymme att möblera då det är lite trångt och har fönster och dörrar åt alla håll.

Men jag ville få fram lite mys, jag tänker att detta ju är en yta som går att använda länge. Jag ser detta som en mysig hörna att kunna sitt/ligga vid en stund på kvällen. Ta en kopp te. Läsa. Scrolla i telefonen. När det sen är varmt så kan glasväggarna dras undan och det blir istället ett mysigt ställe att sätta sig att fika på.

Soffa // Skira gardiner // Soffbord // Poster // Kudde // Fåtölj // Ljusslinga

För att höja mysfaktorn ytterligare så föreslår jag mer skira gardiner som man kan dra för helt och hållet också. Detta ger mer myskänsla och gör att det känns mer ombonat. På sommaren fladdrar det magiskt vackert i vinden när glasväggarna är öppna.

Soffan tänker jag mig att man sätter ihop med hjälp av dessa två mittdelar. Placerar med ryggen mot bortre väggen. Bra pris på det nu också. Då kan man liksom småligga i soffdelen utan att det är en stor soffa som inte får plats.

Lägg lite mysiga kuddar i och gärna en pläd i grått eller annat matchande.

Affischen smäller du upp vid sidan av de hyllorna som redan sitter där på väggen. Jag skulle också bara ha blommorna på hyllorna och ta ned det andra. Affischen matchar kuddarna i soffan och grönt är en lugnande färg.

Fåtöljen skulle jag ställa mittemot soffgruppen med bordet emellan. Skulle lägga någon mysig kudde i fåtöljen och också en pläd. Soffbordet skulle jag ställa lite ljushållare med värmeljus i och det skulle också funka som en fotpall.

Ljusslingan skulle vara fin ovanför soffan, den skulle jag trä in på trähyllorna. Sedan skulle jag nog köpa en stor växt (typ palm) och ställa i en rottingkorg någonstans bredvid där ni går in och ut i uterummet.

Just ja, en skohylla vid dörren också så ni får undan skorna.

Så, hoppas Du fick lite inspo att ta tag i ert fina uterum. Älskar uterum! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
5 years ago

Fredagskvällen räddad att klicka hem tipsen! Jag förstår precis hur du menar, jag ser slutresultatet framför mej redan:)

niinis
niinis
Reply to  Linda
5 years ago

Men vad roligt att du gillade! Härligt! ❤️

Jennie
Jennie
Reply to  Linda
5 years ago

Jag skulle nog även måla taket vitt för att få rummet ljusare och på så sätt få det att kännas större.

Linda
Linda
5 years ago

Jennie vet du vad det var en himla bra idé, men jag tror att det blir vitlaserat 🙂 det är många vackra kvistar i taket.

Nästa inlägg

Proteinpannkakor

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x