Möblerat om

Halloj rarisar!

Huuuu…..jag är på uruselt humör. Har blivit störd i min sömn typ hela natten. Jag och Tony somnade i soffan sent och jag vaknade kl 04. Väckte honom och så gick vi till sängen.

Då började Majlis lajja. Alltså på ett galet sätt. Vi var borta nästan hela dagen igår och då sover den lille slackern hela långa dagen. Sen när vi vill sova så lever hon rövare. Hon springer runt, hon rotar i allt, hoppar upp i vår säng och hoppar ned i full fart. Precis när jag till slut slumrade till så började Milo drömma högljutt från sitt rum. Ropade mamma högt, pratade engelska, dunkade i väggen och hej och hå. Halv 7 kom han upp och då gav jag upp med att försöka sova.

Vet ni vad jag gjorde? Jo, jag gick upp och började möblera om i hela vardagsrummet. Alltså, jag orkar inte med mig själv ibland. Haha… Det roliga är att jag vände upp och ned på hela vardagsrummet för att avsluta med att ha i stort sett likadant.

Några förändringar blev det ändå. Flyttade schäslongen åt ”rätt håll” nu och så drog jag ut soffan från väggen en bit. Det ger ju ett mer luftigt rum bara att dra ut den sådär en 40-50 cm. Sedan satt jag upp mina tavlor på väggen också.

Det känns som man börjar boa in sig lite nu. Mysiga kuddar i soffan, älskar den håriga kudden. Finns en liknande kudde här till 20% rabatt.

Satte upp en hylla bredvid TV:n, än så länge har jag fått upp en flaska med ljus i på den. Jag älskar ju den där lite ruffa stilen. Lite trädetaljer, svart och vitt.

Elsafieringen jag hade i somras rann av mig nu när hösten närmade sig på något sätt. Det är ofta så att jag återgår till just svart/vitt och trädetaljer typ. Kanske ÄR det min stil after all? Trädetaljerna jobbar jag lite på fortfarande, än så länge har jag lite korgar och sånt som står för den färgen.

Tog in olivträdet från altanen nu. Den såg så ensam ut där ute. Bättre att den får vara inne hos oss istället.

Har ju en typ av industrilampa på väggen i vardagsrummet som jag tror är från IKEA. Minns inte riktigt. Dock så hittade jag den här lampan nu och den är såååå sjukt snygg att ha just såhär på väggen! Den var nedsatt nu också…. (tudiluuu födelsedag coming up).

Nu ska vi ut på lite ärenden, ikväll blir det Tacogratäng till Fångarna på Fortet, men innan dess ska det bakas för glatta livet.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
5 years ago

Hej Nina!
Tack för världens bästa blogg. Du är som en kär gammal vän och vet inte vad jag gjorde utan dig…. Känner igen mig själv i så mycket av det du skriver om, stort som smått. Extra mycket när du beskrev dina pms besvär och vad söm hjälpt mot det. Du rekommenderade ett antal tillskott och en kräm. Jag är jätte sugen på att prova och se om jag kan bli hjälpt. Vill bara rådfråga dig innan, är det ok att testa tillskotten även om man inte har fått något konstaterat eller konsultation? Kan man prova? Hur är det med krämen? Vågar jag prova den? Jag är 41 år och känner som sagt igen de symtom som du beskriver att du hade innan.
Kram

Barbro
Barbro
5 years ago

Hejsan. Nåt hyfsat ställe västerås-enköping-kista att äta mat på fredag kväll med barn i sällskapet?

niinis
niinis
Reply to  Barbro
5 years ago

Oj, finns massor höll jag på att säga. Kista känner jag inte till så bra tyvärr. Men här i Enköping brukar vi gå på Caliente, Pinchos, Hamnmagasinen och Bombance.

Eva Forsberg
Eva Forsberg
5 years ago

Samma här ,våran katt lever rövare på natten. Jamar långt ner ifrån magen och släpar tyg, kläder, sladdar odyligt från övervåningen. Blir gaaaalen, och mannen han snarkar och sover. Då går jag upp och bakar!! Grannarna tror nog att man är galen.

niinis
niinis
Reply to  Eva Forsberg
5 years ago

Haha, wow vad jag känner igen det där!

Nästa inlägg

Trädjäkel

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x