Bortskämd på födelsedagen

Tänkte berätta lite om min födelsedag i lördags. Tyvärr har jag inte så många bilder då jag hade fullt sjå av att bara njuta men tänkte jag skulle visa det som jag ändå fick med.

Allt började med en härlig lunch vid hamnen med familjen. Exet var också med, han är ju en del av familjen han med. Därifrån fick jag inga bilder förutom på mig och Thedde, var så glad att alla barnen lyckades komma.

Här hade jag precis fått min fina present av Tony också, ett jättefint armband från Michael Kors och så fick jag jättefina blommor av barnen. ♥ Jag blir ju lätt euforisk av uppvaktning jag….haha!

Jag älskar det. Återigen en present jag inte ens tänkt att jag vill ha. Ja förrän man får det, då älskar man det som tusan! Jag blir så glad att han lyckas, det hade ju kunnat vara tvärtom också. Att man får presenter man ABSOLUT inte alls tycker om och vill ha….

Lite märkligt fokus på den här bilden, den tog själva taket på stället. Haha… Vi fick i alla fall skjuts till storstan sen av bästa Elliot med kompis. Vi satt som tonåringar i baksätet och drack rosévin. Sååå mysigt. Vi hoppade av vid Hard Rock cafe på en liten avstickare. Därifrån vidare till Sturehof för ett litet glas.

Åh vad mysigt det är att bara få sitta och prata. Vi pratade om våra framtidsvisioner. Vad vi önskar av framtiden. Var vi vill vara och när. Tony och jag drömmer om att flytta utomlands. Till en början för ett halvår för att se hur det känns? Det är så mycket som ska klaffa för att allt detta ska fungera men vi har nu bestämt att verkligen ta tag i det och göra ett försök att lyckas genomföra vår dröm. Det är så härligt att känna samma sak, att ha samma mål och önskning med framtiden. Det är lååååångt kvar till vi lyckas genomföra det men vi ska verkligen ge det ett försök.

Från Sturehof sen så drog vi vidare mot Teatergrillen. Alltså, sorry för usla mobilbilder men fick i alla fall ihop några så jag kan visa er. Alltså…. jag har haft mitt första ”Börja-gråta-för-god-mat” gråt. På riktigt alltså. Jag började gråta för att maten var så god. Hahaha….okej, jag vet att jag är känsligast i Norra Europa men på riktigt. Jag kunde inte behörska mig. Den där förrätten du ser med tomaterna är en förrätt. Det var olika tomater som låg på en bädd av ricottaost. Sen kom servitrisen och hällde på den gröna oljan i efterhand. Jag kan inte med ord förklara hur god den var? Alltså, lätt det godaste jag ätit i matväg NÅGONSIN! Tony åt en toast skagen till förrätt, den var också helt outstandning.

Till varmrätt, tyvärr inte med i bild, åt jag en gös med tryffel och Tony saltinbakad entrecote. Vi hummade högt åt allt. Det var magiskt gott, det var så perfekt allting så det var en ljuvlig upplevelse alltihopa. Till det drack vi gott vin.

Efterrätt blev Creme Brule för Tony och tryffel för mig. Också magiskt gott! Tony drack också sitt favorit-rom till desserten. Det heter Ron Zacapa, ett tips om du vill köpa något till någon som uppskattar whisky och sånt. Det ska vara den 23 åriga säger han, finns 16 årig också men den är inte lika god enligt honom.

Efter middagen fick vi följa med in i köket för att tacka kocken. Haha…. vår servitör tyckte nog vi var lite galna när vi berättade att jag gråtit för att det var så gott. Hahaha… Kocken blev i alla fall jätteglad. De blir väldigt glada av bra feedback, tydligen får de oftast höra när någon är missnöjd, mer sällan när någon är nöjd. Så trist. Man måste komma ihåg att berätta om man tycker att något är toppen.

Förutom lite strul med att komma hem på natten så var detta en underbar kväll, en toppenkväll på alla sätt. Så nöjd var jag. Vi åkte hem till mamma och pappa och kröp ned bredvid Milo som somnat redan. Vaknade upp på morgonen och fick äta uppdukad frukost också. SÅ bortskämd är jag!

Underbart! En bättre födelsedag hade jag inte kunnat ha.

Nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Lyllos dig, vilken härlig födelsedag! Ni är så fina allihop och du o Tony är ju bara sååå fina ihop <3 Grattis!!

(Själv har jag inte firat/blivit firad på så många år att jag har tappat räkningen…ledsamt men så är det bara).

Helene
Helene
5 years ago

Grattis!!! Så fint armband, har också kikat på det, älskar Michael Kors. Sen har du så fin blus, var är den ifrån??

Nästa inlägg

Nervös pojke

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x