Tvångstankar

Morning!

Vi har lämnat av Milo på skolan, idag gick det lite bättre hörni. Inte lika ängslig men en liten gnagande oro som jag som mamma ser i honom. Men det har ju gått bra så det släpper säkert snart.

Vi sitter i bilen och är på väg mot min vän Terece och Love Forever. Ska kolla kläder till Hannahs 40 årsfest, där om någonstans hittar man bohemekläder. Hoppas att jag också hittar något. Visar er sen såklart.

Så kul, sitter och lyssnar på RixFM på radion. Dom pratar om lärare man aldrig glömmer, folk får ringa in och berätta också. Jag minns verkligen flera stycken. Sådär galet tydligt också.

Ska berätta en rätt rolig grej apropå lärare. Under skoltiden hade jag galet mycket tvångstankar. Alltså, jag var tvungen att göra saker för att det inte skulle bli otur. Någon som känner igen sig? Alltså, jag hade så sjuka grejer för mig.

Hinna upp för trapporna innan min vän.

Hinna räkna till 10 innan mamma ställde mjölken på bordet.

Cykla till nästa lyktstolpe innan bilen hann dit.

Alltid dricka 3×3 gånger.

Aldrig gå eller cykla på A-brunnar. Annars fick man knacka sig själv 3 ggr på ryggen.

Förstår ni hur svettigt jag hade det? Alltså, cykla till nästa lyktstolpe innan en bil….jag fick ju cykla som en liten idiot. För att inte snacka om när man skulle hinna upp för trapporna innan kompisen. Undra just vad folk tänkte? Det bästa var nog när man hittade någon som hade samma….Hahaha!

Den sjukaste tvångstanken skäms jag lite för men tänker att det är så inihelskotta längesen så det är preskriberat nu. Vi hade en manlig biologilärare som jag alltid tyckte såg ut lite som en snuskgubbe. Då lyckades jag införskaffa mig en tvångstanke att jag skulle kolla på hans snopp minst 3 ggr i rad under varje lektion, dessutom var jag tvungen att titta bort mellan varje gång. HAHAHAHA….Ämen, hahaha nu skrattar jag högt här. Fattar ni så galet sjukt? Dessutom SÅG HAN DET EN GÅNG! Ämen jag dooooog ju. Hur knepig måste han tyckt att jag var då? Va? Hon som ska glo på mitt skrev varje gång liksom….

Säg att någon känner igen sig! Finns det någon mer med tvångstankar?

2
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

Men herregud jag dör av skratt!

niinis
niinis
Reply to  Sara
5 years ago

Haha…..♥

Maria
Maria
5 years ago

Hahaha!! Jag rycker alltid i dörrhandtaget tre gånger på raken och tänker samtidigt” låst, låst, låst”, när jag låst…trots att jag vet att det är låst och ser det med blotta ögat!
När man skriver ner det känns det ju urfånigt

niinis
niinis
Reply to  Maria
5 years ago

Hahaha, men en jäkligt bra bekräftelse på att du låst. Skulle vilja vara en fluga i taket när du gör det där. 🙂

AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Hahahaha .
Jag hade en grej, eller flera men de var rätt harmlösa.
Jag var tvungen att trampa på mina cykelpedaler när jag åkte genom en grindport, annars skulle ”man” tycka att jag var lat. Jag kunde alltså inte rulla igenom grindporten .
Sen det klassiska med A-brunnar.

Min dotter har en grej att hon alltid måste höja tv:n så att volymen är på en jämn siffra.

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
5 years ago

Hahahaha….. att du var lat? Hahaha…. så konstigt allt det här med tvångstankar. Jag blir knäpp! Hahaha…. ♥

Skatan
Skatan
5 years ago

HAHAHAHAHA!
Jo vaheterre… Nä vänta HAHAHAHAHAHAHAHAHAH du är så SJUKT rolig att jag smäller av.
TRE gånger också .. fy fasen stackars dig.. men … HAHAHAHA!!!

Jo jag har en skittråkig tvångstanke, borde kanske inte dela med mig av den nu när stämningen är på topp, men va fasen, ta det lite med en nypa salt. Jag vill att det ska vara ” ordning och reda ” hemma innan jag sticker hemifrån på morgnarna bäst om det är helt nystädat ….
då kryper min tvångstanke fram ” jaha men det var ju bra det här- skulle jag dö idag och inte komma hem något mer så är inte städa det första dem behöver tänka på i alla fall ”??!!
VARJE gång?! WTF? Och låter den jäkla tvångstanken pysa runt lite : ” om uti fall att”
Men va faaan skjut mig! ( ja eller gör det INTE .. eller vänta när jag tänker efter så är det just en sån dag idag när det egentligen passar mig och mina tvångstankar perfekt = har ju nystädat hemma ju 🙂

(Ser liksom framför mig hur jag om 40 plus år ser till att lappen med numret till Fonus är väl synlig på köksbordet varje kväll innan lösgaddarna hamnar i vattenglaset och flanellnattlinnet ska på. Stolpandes fram i två nummer förstora fårskinnstofflor ( som någon av barnbarnen har klistrat fast ” halkskydd på” om utifall att” – hyggligt gjort ändå) nynnandes på någon gammal slagdänga .. ” you gotta work it ” med Missy Elliott kanske.. eller vad fasen nynnar jag på då .. ? Samtidigt som jag svajar lite med knäna hållandes i diskbänken för att inte göra en tip-over rätt in i kylen , så står jag där ett tag och diggar och knixar med mina gnissliga knän . Innan jag släcker lampan så tittar på jag på lappen på köksbordet igen och tvångstankar mig lite- för tänk om : ”om ut i fall att” )

niinis
niinis
Reply to  Skatan
5 years ago

HAHAHAHAHAAHHAHAHAAAAAAAAA!!!! Ämen jag döööööör….. fonus på bordet! Hahahahaha, du är ju så jäkla kul! Det konstigaste är att jag vill köpa ett flanellnattlinne pronto! Hahahaha…du är underbar Skatan! ♥

Johanna
Johanna
5 years ago

Hahaha!!! Känner verkligen igen mig. Hade en perid då jag va tvungen att ha tvkontrollen upp och ner på bordet. Fråga mig inte varför det det vet jag inte och ha volymen i bilen på jämna siffror. Fan ta den som satte volymen på 9, 11 eller något annat vettigt tal

niinis
niinis
Reply to  Johanna
5 years ago

Hahaha…. det är därför det är så knäppt. Ligger ingen logik i allt det här. 😉

Nästa inlägg

Utan rim och reson

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x