Mysig kräftis

Hej finisar!

Ligger i vår lilla stuga på Bryggholmen. Det blev en trevlig lite kräftskiva igår, dock så var jag så sjukt trött igår. Sov som en kratta natten innan så min energi var i botten. På en annars energisk person blir det så tydligt.

Kan någon känna igen sig? Det är ofta man som en energisk person då får frågan hur det är, eller om det hänt nåt? Så har det alltid varit för mig. Inte igår, dom här människorna känner mig för väl….men annars.

Vid 21.30 var Milo svintrött och ville jag skulle följa med till stugan. Ja hur tror ni det slutade? Somnade bredvid med smink och hela konkarongen. Tony tror jag kom in vid 1 tiden eller nåt. Någon kommer vara pigg pch någon kommer vara lite trött idag tror jag.

I alla fall. Det var supermysigt igår. Älskar den här lilla ön alltså. Har så mycket fina minnen härifrån.

Började dagen med att bakning och matlagning. LCHF västerbottenpajer, LCHF bröd, dessa kräftbröd och fröknäcke här ovan stod på agendan. Du ska få recept på kräftbröden sen, dom blev verkligen uppskattade.

Sen blev det den mysiga båtresan över till Bryggis. Det går snabbt, tar bara några minuter….men jag njuter av doften och av synen varje gång.

Det var fint fixat med kräftskivepynt. Vädret var perfekt också. Lite regn senare men det gick snabbt över.

Kubbspel såklart! Det var 100 år sen jag spelade kubb. Helt otroligt, minns inte när jag spelade det senast. Så kul är det ju! Lite roligt att de också målat kubbspelet i lite roligare färger!

Sen var det dags att moffla! Åh, kräftor är så galet gott alltså. Måste bli fler kräftkvällar innan säsongen är helt över.

Måste tipsa om ett vin också. Min nya grej är att handla vin och mousserande som är låga i alkoholhalt, eller helt alkoholfria. När kidsen är med så har jag alltid haft svårt att dricka alkohol. En inbyggd spärr gissar jag. T.o.m på vårt bröllop så kunde jag inte slappna av förrän dom åkt hem från bröllopsfesten. I alla fall. På bolaget har dom något som heter ”lägre alkoholhalt”.

Den märkningen ser ut såhär. Sitter liksom på etiketten på hyllkanten. Igår köpte jag ett mousserande och ett rosevin. Rosévinet öppnade jag inte men bubblet var jättegott.

Det heter Say Blush och är ett rosébubbel. Innehåller 6,5 %. Kan verkligen rekommendera det då det var jättegott. Tyvärr var jag inte så sugen så mer än halva flaskan blev kvar och jag gissar att det bara är att kasta idag, baksidan av bubbel. Men jag gillar bubbel och föredrar nästan alltid det. Inte sponsrad eller något, bara ett tips från mig till dig.

12 år sedan den här dagen idag. 12 år som innehållit allt. Glad att jag får leva med honom. Han är min trygghet, min stöttepelare, min bästa vän, min livskamrat och den finaste människan på jorden. ❤️❤️❤️ Älskar honom nu och för alltid!

Nu ska jag jobba en stund här ifrån sängen. Sen tror jag det vankas frukost på altanen här på Bryggis. Det ser jag verkligen fram emot!

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
Mallan
5 years ago

Grattis till sidenbröllop! ❤️
Stoppa ner en tesked upp å ner i flaskan och ställ in i kylen, håller en vecka

niinis
niinis
Reply to  Mallan
5 years ago

Ja, så jäkla bra….glömde bara bort igår. Skit också!

Helene
Helene
5 years ago

Bubbel håller sig bra några dagar till en vecka öppnad. Jag dricker också gärna med lägre alkoholhalt men då blir de för söta, oftast 30% socker så hellre lite av ett med max 3 g socker/100 g.

Nästa inlägg

Bohochic

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x