Uppiggande

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel.

Hej och hallå!

Har just varit hos min fina fransstylist Evelina och fixat mina fransar. Hon är verkligen bäst. Är inte sponsrad eller något men hon är verkligen så jädrans grym! Bor du i närheten av Enköping så gå till henne om du vill ha riktigt bra och hållbara fransar. HÄR hittar du hennes bokningssida. Självklart är sånt väldigt olika från person till person hur bra det håller, men på mig håller det så sjukt bra alltså!

Vi skrattar alltid så mycket och babblar sönder om allt. Fick så mycket energi nu. Jag är nog lite energilös tror jag, fasen då är man ju också lite nere och sänkt sådär. Sen är ju jag så öppen åt alla håll, berättar för er om allt dessutom så ni får verkligen hänga med i både upp och nedgångar.

Såhär blev fransarna. Jag vill ha lite extra sådär, vill helt kunna skippa mascara på överfransarna. Man känner sig lite sminkad fast man just vaknat. Ja jag stortrivs med fransar. Jag går ungefär var 4-5:e vecka.

Idag körde jag bara lite bronzingpuder i ansiktet. Hann inget annat, jag brukar alltid göra så när jag har ont om tid men vill se mer levande än död ut, haha. Detta är världens bästa bronzing verkligen, den är matt dessutom så man ser bara lite brun ut. Många frågar om jag solat när jag har det på mig. Jag sveper den över hela ansiktet med en stor borste bara. Klart! Hur smidigt kan det bli liksom? Med fransar och med lite matt bronzingpuder kommer man långt.

Det är det som heter NYX Matte Bronzer. Grymt bra verkligen, vill du ha en liten förlängning på sommarens bränna är detta ett hett tips.

Är jag glåmig runt ögonen, alltså lite mörk och har påsar så har jag på magic concealer. Den gör underverk. Den här köpte jag i januari, snart är det september och inte ens hälften har gått. Den är så sjukt dryg alltså!

Lägger sig inte i rynkorna eller blir kakig. Täcker superbra, håller kanon och är lätt att applicera. Ja men ÄLSK på den!

Idag är sista dagen som rabatten på 15% gäller på NordicFeel. Ange NINA15 så får du rabatten på ditt köp om du handlar.

Nu ska jag packa vidare här. Ska ju städas också. Har ju berättar för er om mina konstiga fetischer med storstädning när vi åker hemifrån. Haha…. blir trött på mig själv faktiskt. Ska försöka tagga ned, är ju hemma redan på söndag igen. Då kommer förmodligen huset vara dammigt igen efter stora barnen och en katt som yr runt som en tornado så vem orkar hålla på?

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ångest

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x