Nu åker vi

Hej mina vackra cybervänner!

Så härligt att jag fick några av er att kissa i brallan, den grejen hade jag inte ens tagit upp ju. Haha! Kiss i byxan är ju mer regel än undantag menar jag.

Nysa 3 ggr – håller mig toppenbra fram till den tredje nysningen. Sen är det som en liten kran sätts på. Pssssscch…. kiss i brallan. Får knipa och stå i kors med benen.

Aja! Livet som 40 +, det innehåller allt från svettiga ryggar till kiss i brallan.

Den här sötnöten knäppte av lite bilder på sin mamma i morse. Han vaknade tidigt så jag är så glad att vi fick lite egentid. Snacka och umgås från tidig morgon. Min lilla älskling. Han var bara glad. Att se honom så glad gjorde så jag blev lugnare. Han är på äventyr i helgen, precis som vi.

Alltså Skatan, din kommentar igår räddade mig från undergång. Jag älskar dig för dig. Du grävde nog upp mitt huvud ur sanden tror jag. Gav mig en riktig cyberbitchslap i fejset med ett bra och konstruktivt budskap.

Allas kommentarer liksom lyfte mig mer och mer igår. Lite som bitchslaps från er alla. Länge tänkte jag att jag skulle låtsas som inget. Leka glad och normal, det finns ju dom (några få) som tycker jag är en riktig trams. Men ni som på något sätt kan relatera, eller i varje fall försöker, er tänkte jag på igår innan jag skrev inlägget. Tänkte att ni ju alltid vill mig väl så kanske ska jag skriva något. Bara hur jag känner. Sen kommer det kommentarer med så mycket medkänsla och kärlek. Fifasen, tack!

Vi har hunnit checkat in. Mamma och Milo körde oss hit. Mamma körde ner rutan på bilen just innan de åkte och hojtade på bred finlandssvenska: ”Klackarna på taaaaket”. Haha… Mamma är min pelare, mitt stötteplank. Skulle hon kunna skulle hon ta bort allt ont från mig för all framtid. Jag ser ibland hur mamma lider med mig, hur hon vill rädda mig från mig själv när jag mår som sämst. Fina mamma, älskar henne så djupt.

Milo och hon skulle ha mysdag. Det pratades om både Mc Donalds och bygga kartonggubbar. Så trygg när jag vet att han har det bra med världens bästa mormor.

Kan vara så att jag börjar bli lite blaskig. Idag fick ölen bli min kompis innan flygningen. Kan säga att stämningen på lilla Västerås flygplats är hög. Ett gubbgäng här bredvid som ska åka och golfa. Ett par som sänkte en varsin jäger och en bärs.

Lite kul med paret. Jag sa nämligen att jag inte skulle dricka något idag. Tony tog en öl, jag satt och velade men tänkte att det blir vatten. Men sen dök ett par upp. Som vi ungefär. Då sa jag till Tony:

”Om de där paret tar in något i alkoholväg, ja men då gör jag det också.”

Var helt säker på att de var ett kaffe-par. Inget art dricka liksom. Tony bettade emot.

Dom kommer garanterat ta nåt i alkoholväg. Han ser så sugen ut på öl så han tappar brallorna snart”.

Haha! Gissa om det var spännande att sitta och vänta och se hans beställning?

Tony vann. Dessutom tog dom in en varsin Jäger. Inte bara öl alltså…

Så här sitter vi nu. Jag är på min andra öl. Köpte en mindfulness tidning också. Kan vara bra att läsa och öva på att få ordning på sinnet.

Snart dags att boarda planet. Hoppas att jag skriver till dig igen från Spanien och att allt bara har gått bra.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
Skatan
5 years ago

❤❤

Nästa inlägg

Gubbkärring!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x