ANNONS

Terasshäng och favvojeans

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ska strax hoppa in i duschen för att duscha av mig ”ligga på terassen” svetten. Har legat här under parasollet sen i eftermiddags. Riktigt skönt att bara vara också, inte behöva känna att man måste rassla iväg nånstans.

Ikväll ska vi kanske ut och fira av sista kvällen. Något enkelt med en bit mat på en restaurang i närheten….eller så börjar jag känna mer och mer att jag nog hellre sitter på terassen här och äter något och myser. Vill verkligen njuta av lägenheten innan vi åker. Imorgon bitti så kommer ju taxin okristligt tidigt så då gäller det att vara uppe med tuppen!

Så otroligt skönt att ligga här alltså. Svårt att förstå att det var regn och 13 grader hemma när jag ligger här i sol och 28 grader. Otroligt och egentligen helt konstigt, att man på ”bara” 4 timmar kan förflytta sig bland årstiderna.

Tatueringen är en gnuggis som du ser, den är från igår när vi ville gå all in på boho-temat. Ska försöka gnugga bort den idag i duschen.

Solen har gassat in här hela dagen men ändå är det inte så varmt, under parasollet är det verkligen hur behagligt som helst.

Men men, imorgon kliver vi i jeansen igen. Du, apropå jeans….

Ville snabbt tipsa om att dessa jeans, mina all time favourite jeans, finns med lite högre midja också. Alltså jag avgudar dom här braxerna. Dom heter Svart . (Nu ska länkarna funka också…..sorry för det.)

Perfekt mycket stretch, sitter som en smäck, man kan dessutom välja längd på benen. Detta är perfekt för någon som är kort, som mig.

Nu duscha! Vi hörs sen igen.

Kram Nina

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00